Kickbokser (23) en moeder vermoord, vader geeft zichzelf aan – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Kickbokser (23) en moeder vermoord, vader geeft zichzelf aan

Kickbokser (23) en moeder vermoord, vader geeft zichzelf aan

Kickbokser (23) en moeder vermoord, vader geeft zichzelf aan

Triest nieuws over de 23-jarige Tom Meisen en zijn moeder. Beiden werden vorige week dood aangetroffen, op een Bungalowpark vlak over de grens in België. De vader (57) heeft zichzelf aangegeven.

Er wordt geschokt gereageerd op de dood van de jonge kickbokser uit Maastricht en zijn moeder (55). De twee lichamen werden aangetroffen bungalowpark Sonnevijver in Rekem bij Lanaken.

De vader (Ruud. red.) meldde zich woensdagochtend bij de Politie en vertelde dat hij zijn vrouw (Pascalle. red.) en zoon had neergestoken. De Politie ging poolshoogte nemen op het bungalowpark. Het tragische incident schokte de vechtsportwereld.

Problemen

Een van de sportscholen waar Tom trainde plaatste een bericht op Facebook. ,,Verschrikkelijk nieuwsbericht. Oud-lid Tom Meisen en zijn moeder zijn om het leven gebracht. We herinneren Tom als een vrolijke jongeman die de vechtsport goed onder de knie had. Veel te jong is hij heengegaan. Rust zacht!Wij wensen iedereen die Tom en zijn moeder liefhebben veel sterkte toe in deze zware tijd”, aldus het bericht.

Over het motief van de daad meldt de Belgische media dat het echtpaar veel ruzie had. Het gezin kampte met financiële problemen en was daarom naar het Bungalowpark verhuist.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Snelle ‘KO’ door Glory vechter die nooit vocht

Deze man moet de Glory ring in

9e ronde had fataal kunnen zijn voor Billy Joe Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag tegen Canelo 'Saul' Alvarez

Badr Hari: ‘Ik startte met niks, maar laat een erfenis achter’

Badr Hari zal 17 juli terugkeren in de Glory kickboksring tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page