Kickboksen volgende stap voor bokskampioen Tyson Fury (video) Nieuws
Nieuws

Kickboksen volgende stap voor bokskampioen Tyson Fury (video)

Kickboksen volgende stap voor bokskampioen Tyson Fury (video)

In een interview met Garreth Davies in Amerika, waar de bokskampioen het gevecht tussen Conor McGregor en Donald Cerrone zal bijwonen, sprak hij openlijk over zijn ambities naast het boksen.

Op de grond, vergeet het maar..

Fury zei dat hij geen zin had om op de grond te gaan liggen knokken met iemand, maar dat hij eerder zou gaan kickboksen en dat dat door zijn lange benen hij menig kickbokser zou kunnen verslaan. Fury die in het verleden met kickboks kampioen Rico Verhoeven sparde zeg dan ook dat het kickboksen een stap zou zijn die zou overwegen.

Met zwaargewicht MMA-vechters wil hij zeker een gevecht aangaan echter alleen staande om te zien hoe dat zou zijn. Davies was aardig onder de indruk van de knie technieken van Fury, dit herleidende aan de training sessie die Fury had met UFC-vechter Darren Till. Voorlopig blijft het bij kijken volgens Fury die UFC-baas Dana White bedankte voor de kaartjes van het McGregor vs Cerrone gevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws