Home / Nieuws / Kickboksen op het werk: Zo blijven werknemers fit en sterk

Kickboksen op het werk: Zo blijven werknemers fit en sterk

Kickboksen op het werk: Zo worden werknemers fit en sterk

Kickboksen lijkt in de mainstream markt steeds meer grond te winnen.

Daar waar kickboksen in het verleden veelal gezien werd als een sport voor stoere mannen, lijkt de sport een flinke spurt te maken onder het brede publiek. Ook werkgevers bieden hun werknemers steeds vaker aan om te gaan sporten voor, tijdens of na het werk.

In vacatures worden nieuwe werknemers ook attent gemaakt op het feit dat er gesport kan worden bij de werkgever. Op zich een goede ontwikkeling, want wie heeft er nog zin na uren in de file te hebben gestaan nog naar de sportschool te gaan. Personal training op de werkplek biedt dan uitkomst.

Sla je baas neer

Daar waar voorheen fitness ruimtes (Fit20-studio’s) werden ingericht bij bedrijven zoals bij Ahold, Randstad en Siemens, zijn matten en boksmaterialen aanwezig om stoom af te blazen. Zeg nou zelf even een robbertje knikken tegen je baas kan opluchtend werken. Vooral bij kantoorbanen waar veel gezeten wordt biedt een kickboks work-out uitkomst.

ZIE OOK >> Kickboksen de beste sport om fit te blijven

Met kickboksen train je het hele lichaam, je wordt er sterker van en controleert je gewicht. Ook voor de hersenen is het goed want je moet wel je koppie er bij houden. En zeg nou zelf na een hele dag tegen een beeldscherm te hebben moeten aankijken, is er niets lekkerder dan even stoom af te blazen.

Bekijk ook

PIELEMOOS: MMA-vechter stopt naakte aanvaller (video)

Zo af en toe duiken de raarste video’s op via social media. Zo ook vanuit ...

Live boksen keert dit weekend terug naar Las Vegas

ESPN heeft maandag aangekondigd dat volgende week een paar Top Rank boksevents in Las Vegas ...

WINKEL VADER UFC-VECHTER GESLOOPT: ‘Ik sla jullie verrot’

UFC-vechter Belal Mohammed is klaar met de vandalen die zijn vaders winkel vernielde. Als ik ...