Kickboksen: 'Cedric Doumbe heeft duidelijke boodschap voor Harut Grigorian' Nieuws
Nieuws

Kickboksen: 'Cedric Doumbe heeft duidelijke boodschap voor Harut Grigorian'

Kickboksen: 'Cedric Doumbe heeft duidelijke boodschap voor Harut Grigorian'
Kickboksen: 'Cedric Doumbe heeft duidelijke boodschap voor Harut Grigorian'

Gisteren tijdens GLORY 60 wat gehouden werd in Lyon, Frankrijk. Zegevierde Cedric Doumbe over Jimmy Viennot die inviel voor de geblesseerde Harut Grigorian. Doumbe won de kickbokswedstrijd overtuigend maar had wel een boodschap voor Grigorian.

Staande in de ring met presentator Todd Grisham na zijn overwinning sprak Doumbe zijn fans toe in gebroken Engels; “Je kunt blijven afzeggen, keer op keer. Maar elke keer zal ik op je wachten Harut Grigorian, ons gevecht moet er eens komen. “

Doumbe had zich terdege voorbereid om de titel te proberen af te pakken van Grigorian, die traint in Nederland bij Hemmers Gym in Breda. Het was een teleurstelling voor de Fransman dat een paar dagen voor de clash Grigorian zich gedwongen terugtrok.

Blessure

Het gevecht staat dus even in de koelkast. Overigens kwam Doumbe zelf ook niet geheel ongeschonden uit de strijd met Viennot. Op video’s die na de partij verschenen is te zien dat hij zichtbaar pijn heeft aan zijn ribben, opgelopen door enkele gerichte trappen en stoten van Viennot.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws