Kickboksen: 'Cedric Doumbe heeft duidelijke boodschap voor Harut Grigorian' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickboksen: ‘Cedric Doumbe heeft duidelijke boodschap voor Harut Grigorian’

Kickboksen: ‘Cedric Doumbe heeft duidelijke boodschap voor Harut Grigorian’

Kickbokser Cedric Doumbe: ‘Harut Grigorian hoe vaak je ook afzegt, ik blijf op je wachten’
Foto: GLORY

Gisteren tijdens GLORY 60 wat gehouden werd in Lyon, Frankrijk. Zegevierde Cedric Doumbe over Jimmy Viennot die inviel voor de geblesseerde Harut Grigorian. Doumbe won de kickbokswedstrijd overtuigend maar had wel een boodschap voor Grigorian.

Staande in de ring met presentator Todd Grisham na zijn overwinning sprak Doumbe zijn fans toe in gebroken Engels; “Je kunt blijven afzeggen, keer op keer. Maar elke keer zal ik op je wachten Harut Grigorian, ons gevecht moet er eens komen. “

Doumbe had zich terdege voorbereid om de titel te proberen af te pakken van Grigorian, die traint in Nederland bij Hemmers Gym in Breda. Het was een teleurstelling voor de Fransman dat een paar dagen voor de clash Grigorian zich gedwongen terugtrok.

Blessure

Het gevecht staat dus even in de koelkast. Overigens kwam Doumbe zelf ook niet geheel ongeschonden uit de strijd met Viennot. Op video’s die na de partij verschenen is te zien dat hij zichtbaar pijn heeft aan zijn ribben, opgelopen door enkele gerichte trappen en stoten van Viennot.

Bekijk ook

Breaking! Fury moet WBC-titel verdedigen tegen Whyte

De WBC heeft officieel opdracht gegeven

6 Vechters genoemd voor comeback McGregor (video)

Nu de Ier weer volledig mobiel is

Oud-Kampioen (42) KO’t rivaal in shock comeback

42yr old former world title holder "Big Daddy" Lucas Browne (30-3, 26 KO's) with the ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page