Kickboks vlogger Jeffrey van Teijlingen: 'mijn beperking houdt mij niet tegen' Nieuws
Nieuws

Kickboks vlogger Jeffrey van Teijlingen: 'mijn beperking houdt mij niet tegen'

Kickboks vlogger Jeffrey van Teijlingen: 'mijn beperking houdt mij niet tegen'
Kickboks vlogger Jeffrey van Teijlingen: 'mijn beperking houdt mij niet tegen'

Hij laat zich niet tegenhouden door zijn beperking Kataplexie, Jeffrey van Teijlingen. Als fanatiek fan doet hij verslag bij diverse vechtsport gala's en is actief in de kickboks wereld.

De 30 jarige Jeffrey uit Tilburg, heeft Kataplexie, deze aandoening zorgt ervoor dat zijn spieren verlammen bij hoge emoties, warmte of extreme drukte. Echter laat hij zich niet uit het veld slaan en is een fanatiek vlogger met een eigen Youtube kanaal.

"Mijn hobby's zijn o.a. skateboarden, lezen, schrijven, wandelen, gamen en natuurlijk vloggen. Daarnaast ben ik een jongen met een bijzondere beperking. Ik leer er wel steeds beter mee omgaan, wat leidt tot minder uitvallen, "verteld Jeffrey onze redactie.

Het begin van iets moois

"Anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met vloggen. Mede dankzij de bekende vlogger T. Peeters. Door samen met Peeters een vlog op te nemen, ben ik zelf enthousiast geworden om zelf vlogs te gaan maken. "

Ik besloot meer vlogs te maken, waarin ik meer duidelijkheid kon gegeven omtrent mijn 'beperking'. Ik besloot een eigen youtube kanaal op te zetten, genaamd de Vrijheid van Kataplexie."

Kickboksen en vechtsport

"Deze heb ik vervolgens omgedoopt in Vrijheid van Beperking. Hiervoor heb ik gekozen, omdat ik meer wilde vertellen over de verschillende beperkingen die er zoal zijn. "

"Afgelopen half jaar ben ik begonnen met vloggen binnen de kickboks wereld. Van te voren had ik niet gedacht dat mijn vlogs hierover zouden gaan. Door contact te hebben gehad met een oude vriend, die een eigen gym heeft, ben ik 'verliefd' geworden op de kickboks wereld. "

Interessante vlogs

"Door vlogs binnen de kickboks wereld, ben ik verder in contact gekomen met de kickboks wereld en doe nu interviews en gala gevechten filmen. De gefilmde materiaal, zet ik vervolgens om in leuke vlogs. "

"In de toekomst zou ik graag verschillende landen af willen reizen, om te kunnen zien hoe de kickboks wereld daar aan toe gaan. Hierover zou ik dan vlogs willen maken. Daarnaast netwerk ik binnen de kickboks wereld, om zoveel mogelijk shows mee te kunnen draaien en te filmen. "

Volgers

Jeffrey is vrij herkenbaar, zo draagt hij een helm die hem beschermt als hij onverhoeds zou vallen. Ook hier zit hij niet echt mee en haalt alles uit het leven, op zijn volgen deelt hij dan ook graag hoe het hem vergaat.

"Als men een beter beeld wil hebben van mijn vlogs, dan brengt een bezoek aan mijn youtube kanaal duidelijkheid. Men kan mij vonden onder 'De Vrijheid van de Beperking', het zou mooi zijn als men zich meteen abonneert, " sluit Jeffrey af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws