Home / Nieuws / Wraak: tiener sloopt stiefvader met kickboks moves (video)

Wraak: tiener sloopt stiefvader met kickboks moves (video)

Hij was het helemaal zat, de tiener in de video. Hij besloot na een aantal keren zijn zwaar mishandeld te hebben gevonden in haar huis, dat het genoeg was.

Niets raakt iemand zo tot op het bot dan de gedachte dat een familielid wordt mishandeld. Vooral als dat familielid je moeder is. In zo’n situatie zouden bijna alle zichzelf respecterende mannen zich verplicht voelen om wraak te nemen.

Het verhaal gaat dat de jongen in het blauwe hemd erachter kwam dat zijn stiefvader zijn moeder fysiek had misbruikt. Om zijn grieven in persoon te uiten, verschijnt de jongen buiten het werk van zijn stiefvader om hem ter verantwoording te roepen en gerechtigheid te eisen.

Gerechtigheid

En gerechtigheid is precies wat hij kreeg. Zonder tijd te verliezen, wat bewijst dat oog om oog soms gerechtvaardigd is, ontwijkt de jongen een klap.

Gretig om ervoor te zorgen dat zijn stiefvader begrijpt dat hij niet meer met zijn familie moet rommelen, vervolgt de jongen zijn aanval en straft de dader meedogenloos af.

Kickboksen

Naar verluidt nam de jongen een paar spoedlessen kickboksen en MMA om er zeker van te zijn als winnaar uit de bus te komen.

Wat vindt u is het gerechtvaardigd om zo wraak te nemen?

Bekijk ook

MMA Nieuws: UFC sluit ‘miljoenen’ deal met Cannabis producent

De Amerikaanse MMA-vechtsport organisatie UFC, heeft een 'exclusief, meerjarig, multi-miljoen dollar deal gesloten met Aurora Cannabis Inc.

UFC nieuws: Conor McGregor loopt flinke blessure op

Er is de laatste tijd veel gesproken over de mogelijke terugkeer van Conor McGregor.

Ramadan: Kickboks scholen zetten ’s nachts deuren open

Voor de moslim gemeenschap is de ramadan al weer even ingegaan, voor de top sporters onder hen betekent dit aanpassen om op peil te blijven.

REGIO NIEUWS UITGELICHT