Kickboks Talent? Meld je aan voor Scouting For Talents! Nieuws
Nieuws

Kickboks Talent? Meld je aan voor Scouting For Talents!

Kickboks Talent? Meld je aan voor Scouting For Talents!

Ben jij de volgende Enfusion kampioen? Meld je dan aan voor Scouting For Talents!

Ben jij de volgende kickboks kampioen? Of ken je vechtsport talent dat zich in de kijker moet spelen? Meld je dan aan voor een sfeervol en sportief dagje kickboksen. Het Scouting For Talents evenement wat gehouden wordt op zondag 24 september bij siam Gym belooft net als voorgaande keren een groot succes te worden.

Kickboks Talent? Meld je aan voor Scouting For Talents!

Ontdekken van kickboks talent voor Enfusion live

Scouting For Talents bij Siam-Gym staat garant voor het ontdekken van vechtsport talent. Dit evenement staat in het teken van het ontdekken/scouten van [nieuw] talent. Tijdens de vorige edities is naar voren gekomen dat er een aantal vechters in positieve zijn opgevallen en hiermee een plaats hebben afgedwongen in de MM van RFP/Enfusion live.

Gelijke kansen voor het A gala van RingFight promotions/Enfusion live

Dit zal zondag 24 september wederom het geval zijn waarbij de organisatie iedereen de kans willen geven om zich te bewijzen. Zij zullen dan een uitnodiging krijgen om hun talenten te vertonen op het grote A gala van RingFight promotions/Enfusion live wat in februari 2018 wordt gehouden. Meer informatie hieromtrent zal binnenkort volgen.

Aanmelden voor Scouting For Talents

Ben jij geïnteresseerd en wil jij deze kans benutten om gescout te worden laat dan je coach/trainer contact opnemen, of heb je een talent rondlopen op de sportschool waarvan jij vindt dat deze onder de aandacht gebracht moet worden neem dan contact op. Deelnemers kunnen aangemeld worden tot uiterlijk 21 augustus! Het streven is om maximaal 30 partijen te matchen in de J/N en C klasse.

Voor meer informatie en aanmeldingen voor Scouting For Talents neem contact op met:

Aziz Ameziane
a.ameziane@hotmail.com
Tel: 06-423 46 547

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws