Kickboks Talent Hafid Abdel wint op A1 World Combat Cup Nieuws
Nieuws

Kickboks Talent Hafid Abdel wint op A1 World Combat Cup

Kickboks Talent Hafid Abdel wint op A1 World Combat Cup

Laatst hadden wij een interview met Hafid Abdel een opkomend talent uit Belgie in aanloop op zijn partij op de A1 World Combat Cup!

Kickboks Talent Hafid Abdel wint op A1 World Combat Cup

Bij vechtsport Info promoten wij alle vechtsporten, talenten en informeren over alles wat omtrent vechtsporten speelt. Het is dan ook mooi om te zien dat talenten als Hafid Abdel (lees hier zijn interview), de kans krijgen om te schitteren op toernooien zoals de A1 World Combat Cup. Wij kunnen het tot in den treuren herhalen maar er moet veel meer aandacht zijn voor talenten en de vechtsporten in het algemeen. Wij geven dit dan ook graag een platform! Hafid versloeg zijn tegenstander met een vliegende knie in de eerste ronde wat uitliep op een KO.

Trots op overwinning

Hafid Abdel; "Met trots kan ik zeggen dat ik en mijn team voor een spektakel hebben gezorgd en de partij in de eerste ronde weten te winnen met een KO. Ik dank als eerst mijn trainer Dadda Gym Maasmechelen Ahmed Ayeden @siam gym". Ook hartelijk bedankt aan al mijn supporters en mijn sponsors Milanostore Siittard Muaythaigenk Christo- Claudia zonder jullie was het me nooit gelukt. Ushhh !!!!!!!

Reactie van een fan

Een sporter van bij ons, Hafid Abdel ... respect, kerel. Hij wint zijn gevecht in de eerste ronde mét K.O. op de "A1 World Combat Cup - Champions League" gisterenavond gevochten in de Ethias-Arena te Hasselt! Super gedaan, vriend!

Ook proficiat aan zijn trainer & hele crew Dadda Gym Maasmechelen.

Steun ook je talenten

Dat talenten meer steun kunnen krijgen is niet onbekend, niet alleen met sponsoring maar ook door hen de aandacht te geven die zij verdienen. Kom dan ook gerust kijken naar de lokale vechtsport gala's, en geef ze een hart onder de riem. Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws