ZWARE BLESSURE: Nederlandse topkickbokser uitgeschakeld (video) Nieuws
Nieuws

ZWARE BLESSURE: Nederlandse topkickbokser uitgeschakeld (video)

ZWARE BLESSURE: Nederlandse topkickbokser uitgeschakeld (video)

Terwijl GLORY Wereldkampioen Rico Verhoeven een zware strijd voerde tegen Badr Hari, vond in Engeland een soortgelijk gevecht plaats.

De Wedstrijd tussen Verhoeven en Badr kende een bitter einde, Badr ging voor de tweede keer zwaar geblesseerd de ring uit. De Nederlandse topkickbokser Steve Reezigt een protégé van kickboks legende Peter Aerts, had het geluk ook niet mee zitten en leed een zware blessure aan zijn knie.

Pijnlijk

Reezigt die in Engeland vocht tegen Amir Subasic stond voor in de K-1 kickboks wedstrijd, Subasic had zichtbaar last van de welgemikte low-kicks van de Nederlander die er om bekend staat zijn tegenstanders te slopen in de ring. Echter tijdens een trap en Reezigt zijn been wilde neerzette raakte deze uit de kom.

ZIE OOK >> Horror blessure stopt Badr tegen Rico

Zelf zegt de kickbokser: "Ik stond voor en was klaar om de zaak af te ronden, Subasic had duidelijk last van mijn trappen op zijn benen, toen ging het mis en verdraaide ik mijn knie." Subasic zal opgelucht adem hebben gehaald dat Reezigt niet verder kon, zo had de wedstrijd wel iets van de strijd tussen Verhoeven en Badr.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws