Zorgen om Rico Verhoeven: Wordt er nog wel getraind? Nieuws
Nieuws

Zorgen om Rico Verhoeven: Wordt er nog wel getraind?

Zorgen om Rico Verhoeven: Wordt er nog wel getraind?
Zorgen om Rico Verhoeven: Wordt er nog wel getraind?

Op 21 december staat Rico Verhoeven in de ring tegen Badr Hari in het Gelredome te Arnhem.

In wat wordt aangemerkt als de kickboks wedstrijd van het decennium zullen Rico en Badr de strijd opnieuw met elkaar aangaan. In de aanloop naar het gevecht worden beide vechters via social media op de voet gevolgd door de pers, maar ook de fans.

Dagelijks zijn er updates van de vechters die trainen, maar er ook een sociaal leven en andere activiteiten op na houden. Echter lijken sommige fans zich zorgen te maken of er nog wel getraind wordt. In een post van Verhoeven op zondag is de kampioen te zien op een foto met de Amerikaanse filmster Halle Berry.

Geen zorgen

Een fan zegt in een commentaar hierop: "Misschien een stomme vraag ….maar ben jij met het gevecht bezig van december ? Of is dit allemaal social media tacktiek? Zie Badr alleen maar trainen en werken en jij alleen maar bezig met de toekomst life after boxing? Stel me aub niet teleur in december. "

Zeker geen stomme vraag, geloof me er word zeker getraind, alleen doe ik zoveel meer toffe dingen dan alleen maar trainen dus die post ik ook graag, " is het antwoord van Verhoeven die meteen duidelijkheid geeft. Echt zorgen hoeven fans zich dus niet te maken over de kampioen, Rico staat bekend als een van de top atleten binnen het kickboksen, dat hij andere activiteiten naast zijn sport doet, lijkt niet meer dan logisch.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws