Zonder Badr Hari en Rico Verhoeven is GLORY verloren Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Zonder Badr Hari en Rico Verhoeven is GLORY verloren

Zonder Badr Hari en Rico Verhoeven is GLORY verloren
Zonder Badr Hari en Rico Verhoeven is GLORY verloren

De storm rondom Glory Kickboxing is nog steeds niet gaan liggen. Ook al kondigde de organisatie terug te komen na een afwezigheid.

Tot nu toe heeft de mainstream media de perikelen rondom Glory Kickboxing veelal links laten liggen. En kwam het aan op de vechtsport nieuws gespecialiseerde websites. Toch lijkt er langzaam besef te komen dat er best wat aan de hand is op de achtergrond.

In een Podcast van het AD spraken Kevin Goes en Victor Schildkamp over wat er aan de hand is. Zo is de mening dat Rico niets is zonder Badr en in feite GLORY zonder de twee vechters niet veel publiek zou trekken.

Naar de rechter

Uit de podcast blijkt dat GLORY nog nooit winst heeft gemaakt. Het is dat de geldschieters er geld in bleven pompen. Het enige event wat zijn geld heeft opgebracht is de clash tussen Rico en Badr afgelopen december.

Ook wordt er gesproken dat er nog een aantal Nederlandse leveranciers geld krijgen, maar aankloppen aan een lege deur. Het kan zelfs aankomen op rechtszaken tegen GLORY om het geld alsnog te innen. Luister naar de podcast over wat er nog meer besproken is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws