Zonder Badr Hari en Rico Verhoeven is GLORY verloren
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Zonder Badr Hari en Rico Verhoeven is GLORY verloren

Zonder Badr Hari en Rico Verhoeven is GLORY verloren

De storm rondom Glory Kickboxing is nog steeds niet gaan liggen. Ook al kondigde de organisatie terug te komen na een afwezigheid.

Tot nu toe heeft de mainstream media de perikelen rondom Glory Kickboxing veelal links laten liggen. En kwam het aan op de vechtsport nieuws gespecialiseerde websites. Toch lijkt er langzaam besef te komen dat er best wat aan de hand is op de achtergrond.

In een Podcast van het AD spraken Kevin Goes en Victor Schildkamp over wat er aan de hand is. Zo is de mening dat Rico niets is zonder Badr en in feite GLORY zonder de twee vechters niet veel publiek zou trekken.

Naar de rechter

Uit de podcast blijkt dat GLORY nog nooit winst heeft gemaakt. Het is dat de geldschieters er geld in bleven pompen. Het enige event wat zijn geld heeft opgebracht is de clash tussen Rico en Badr afgelopen december.

Ook wordt er gesproken dat er nog een aantal Nederlandse leveranciers geld krijgen, maar aankloppen aan een lege deur. Het kan zelfs aankomen op rechtszaken tegen GLORY om het geld alsnog te innen. Luister naar de podcast over wat er nog meer besproken is.

Bekijk ook

Winkelpersoneel en klanten gaan los in massaal MMA-gevecht (video)

A whole fight just happened at bath & body works 🤣🤣🤣🤣🤣 I’m dying pic.twitter.com/ocumzj8G9f— Genevieve ...

Vermoeide UFC-kampioen: ‘Laat die Nederlandse maar vechten’

Amanda Nunes de UFC-kampioen in twee gewichtklassen wil voorlopig rust. Afgelopen zaterdag verdedigde Nunes met succes haar vedergewicht titel tegen Megan Anderson.

Hey Swa: Najib Amhali daagt Jandino uit voor een gevecht in de ring

Najib Amhali lijkt collega komiek Jandino Asporaat uitgedaagd te hebben voor een gevecht. In een ...