'Zoethoudertje!' Gevecht Plazibat vs Catinas slaat nergens op
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Zoethoudertje!’ Gevecht Plazibat vs Catinas slaat nergens op

‘Zoethoudertje!’ Gevecht Plazibat vs Catinas slaat nergens op

'Zoethoudertje!' Gevecht Plazibat vs Catinas slaat nergens op

Antonio Plazibat is onderdeel van gesprek sinds Glory aankondigde dat de Kroaat toch tegen eerdere berichten in mag vechten. Op 19 november zal Plazibat de Roemeen Raul Catinas tegemoet treden maar niet iedereen is het daarmee eens.

Waren de fans al verward dat Plazibat die eerst te horen had gekregen van Glory dat hij niet zou vechten, of hij moest eerste teamgenoot Jamal Ben Saddik bevechten, snapt ook kickbokslegende en analist Remy Bonjasky niets van de totstandkoming van het gevecht tegen Catinas.

In zijn column voor het AD eerder deze week spreekt Bonjasky zich dan ook uit over de aanstaande clash. ,,Ik denk dat Plazibat eieren voor zijn geld heeft gekozen. Hij moet geld verdienen en ik denk dat deze partij een zoethoudertje is”, zegt Bonjasky. Die ook van mening is dat als Plazibat wint hij nog stringenter een titelgevecht tegen Rico Verhoeven zal claimen.

Komt die knock-out

,,Tsja, ik had Catinas daar nooit neergezet. Met alle respect – hij is een beuker, kan oorlog voeren én Plazibat eventueel per ongeluk neerslaan – maar het niveauverschil is te groot”, aldus Bonjasky die daar volgens velen een punt lijkt te hebben.

Bonjasky sprak ook met de man die bij Glory de gevechten samenstelt, Robbie Timmers die aangaf dat Plazibat actief moet blijven. Ook al is Catinas lager op de ranglijst met nummer 10, toch blijft deze gevaarlijk. Kickbokspionier Thom Harinck zegt de Roemeen niet te onderschatten vanwege zijn stootkracht. Een knock-out in de zwaargewicht klasse ligt immers altijd op de loer.

Bekijk ook

Moordtafereel in 3x3 MMA-gevecht

‘Wat een gek!’ Moordtafereel in 3 vs 3 MMA-gevecht | video

Deze kon niet verder en werd de MMA-kooi....

Gaat beruchte rapper Tekashi 6IX9INE boksen?

Gaat beruchte rapper Tekashi 6IX9INE boksen?

De beruchte rapper is gespot tijdens het trainen.

TCOB! Vechtboy slaat ze allemaal plat

TCOB! Vechtboy slaat ze allemaal plat (video)

Taking Care Of Business is een term die in de Engelse taal

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page