Zo ziet het vernieuwde GLORY Kickboxing eruit Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Zo ziet het vernieuwde GLORY Kickboxing eruit

Zo ziet het vernieuwde GLORY Kickboxing eruit
Zo ziet het vernieuwde GLORY Kickboxing eruit

Donderdag kwam GLORY Kickboxing met aankondigingen van nieuwe events die nog in 2020 gehouden gaan worden. Startend vanaf komende oktober.

Via een persbericht lichte GLORY Kickboxing ook toe hoe de nieuwe bedrijf structuur er uit is komen te zien. In de afgelopen periode verlieten een aantal belangrijke personen de organisatie, waaronder CEO Marshall Zelaznik.

Onder curatele

Glory Sports International, het moederbedrijf van GLORY Kickboxing kwam onder curatele te staan vanuit Singapore. Dit als als gevolg van de impact van het coronavirus op transport, logistiek en quarantaines over de hele wereld. Ook de sportwereld werd zwaar getroffen.

Een Engelse Limited GSUKCO, nam alle aandelen over en kocht GSI, dus ook GLORY Kickboxing. De eigenlijke investeerders blijven aan zoals Pierre Andurand deze blijft voorzitter en Scott Rudmann blijft uitvoerend vice-voorzitter.

Schuiven met posities

Een aantal belangrijke senior executives blijven aan. Robbie Timmers neemt de rol van Cor Hemmers over als Head of Talent Operations. Cor Hemmers gaat verder als Senior Advisor en Kickboxing Ambassador, al is niet duidelijk wat die rol precies inhoudt.

Ook blijft Bill Borson als Head of Production and Operations actief en Jon Martone als Head of Partnerships and Marketing. “De organisatie is uit de corona-cloud uitgegroeid tot een slankere, efficiëntere organisatie," aldus Scott Rudmann, Executive Vice-voorzitter.

Op naar de toekomst

"Een organisatie die snel kan reageren en daadwerkelijk kan opereren in deze tijden. De meest uitdagende ooit voor sport- en entertainmentbedrijven wereldwijd. De nieuwe eigenaren kijken ernaar uit om door te gaan met het leveren van de absoluut beste stand-up gevechten aan fans en mediapartners over de hele wereld. Het is weer tijd voor GLORY," zegt Rudmann.

Om door te kunnen gaan zijn buitenlandse schuldeisers volgens bronnen betaald. Nederlandse bedrijven die voor het "oude" GLORY werkten hebben nog niets ontvangen, zo melden bronnen. Of dit alsnog gaat gebeuren is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws