Zo traint Badr voor zijn volgende gevecht, maar tegen wie? (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Zo traint Badr voor zijn volgende gevecht, maar tegen wie? (video)

Zo traint Badr voor zijn volgende gevecht, maar tegen wie? (video)

Badr Hari zal naar verwachting niet al te lang op zich laten wachten om zijn rentree maken. De fans kijken uit naar zijn terugkomst maar wie zal de legende treffen in de ring.

Eind vorig jaar liep Badr tegen een verlies op doordat Benjamin Adegbuyi hem aftroefde in de ring. Het werd even stil maar ineens was Badr weer in het nieuws. Recentelijk verscheen hij in het tv programma van Humberto Tan. Daar zei Badr te verwachten dat hij in de zomer zal vechten tegen Rico Verhoeven.

Of Verhoeven zijn tegenstander wordt ligt bij GLORY Kickboxing, of de fans nog een gevecht tussen de twee willen zien lijkt verschillend ontvangen te worden. Maar tegen wie zou Badr dan moeten knokken. Inmiddels is er flink wat nieuw bloed binnen gekomen in de zwaargewicht divisie bij GLORY.

Nieuw bloed

Namen als Tarik Khbabez, Levi Rigters en Raoul Catinas bijvoorbeeld zouden een mooie uitdaging zijn. Natuurlijk zou een herkansing met Adegbuyi ook op de lijst moeten staan. Niks mooier als een wedstrijd waar oud zeer wordt uitgevochten.

In de tussentijd lijkt Badr zich voor te bereiden, een nieuwe sponsor voor voeding en hard trainen lijken het regiem. Zo te zien aan zijn training discipline zal Badr nog een tijd meedraaien. Tegen wie zou u Badr graag zien vechten?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/jorina-baars-over-cris-cyborg-en-terugkeer-naar-lion-fight-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws