Zo traint Badr voor zijn volgende gevecht, maar tegen wie? (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Zo traint Badr voor zijn volgende gevecht, maar tegen wie? (video)

Zo traint Badr voor zijn volgende gevecht, maar tegen wie? (video)

Badr Hari zal naar verwachting niet al te lang op zich laten wachten om zijn rentree maken. De fans kijken uit naar zijn terugkomst maar wie zal de legende treffen in de ring.

Eind vorig jaar liep Badr tegen een verlies op doordat Benjamin Adegbuyi hem aftroefde in de ring. Het werd even stil maar ineens was Badr weer in het nieuws. Recentelijk verscheen hij in het tv programma van Humberto Tan. Daar zei Badr te verwachten dat hij in de zomer zal vechten tegen Rico Verhoeven.

Of Verhoeven zijn tegenstander wordt ligt bij GLORY Kickboxing, of de fans nog een gevecht tussen de twee willen zien lijkt verschillend ontvangen te worden. Maar tegen wie zou Badr dan moeten knokken. Inmiddels is er flink wat nieuw bloed binnen gekomen in de zwaargewicht divisie bij GLORY.

Nieuw bloed

Namen als Tarik Khbabez, Levi Rigters en Raoul Catinas bijvoorbeeld zouden een mooie uitdaging zijn. Natuurlijk zou een herkansing met Adegbuyi ook op de lijst moeten staan. Niks mooier als een wedstrijd waar oud zeer wordt uitgevochten.

In de tussentijd lijkt Badr zich voor te bereiden, een nieuwe sponsor voor voeding en hard trainen lijken het regiem. Zo te zien aan zijn training discipline zal Badr nog een tijd meedraaien. Tegen wie zou u Badr graag zien vechten?

Bekijk ook

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Surinaamse sloper Rozenstruik 5 juni de UFC-kooi weer in

Het gevecht is voor Rozenstruik die als nummer 6 op de UFC zwaargewicht ranglijst staat zijn tweede dit jaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page