? | Zo trainen Nieky Holzken, Andy Souwer & Mohammed Jaraya hun skills Nieuws
Nieuws

? | Zo trainen Nieky Holzken, Andy Souwer & Mohammed Jaraya hun skills

? | Zo trainen Nieky Holzken, Andy Souwer & Mohammed Jaraya hun skills

Er zijn allerlei technieken die kickboksers kunnen gebruiken om zichzelf aan te scherpen, echter is er de DBTA, de ultieme bokstrainer assistent.

Ron Rovers een van de meest bekende bokstrainers heeft de DBTA (Digital Boxing Trainers Assistent) en geperfectioneerd, top vechtsporters weten hun weg dan ook te vinden naar Eindhoven, waar de digitale trainer te vinden is in de Gym van de bokscoach.

Top apparaat

Niet alleen vechtsporters benutten de DBTA, ook is deze onder andere terug te vinden bij defensie. De DBTA meet en analyseert de impact van stoten, waar vechtsporters zichzelf beter door kunnen ontwikkelen, ook is het mogelijk om blessures in een zeer vroeg stadium te ontdekken.

In de video zien wij topkickboksers, Nieky Holzken, Andy Souwer en Mohammed Jaraya hun skills aanscherpen op de digitale trainer. De DBTA krijgt er flink van langs, stel je eens voor dat je in de ring staat met een van deze vechters……

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws