'Zet Rico eens tegen een waardige tegenstander' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Zet Rico eens tegen een waardige tegenstander’

‘Zet Rico eens tegen een waardige tegenstander’

'Zet Rico eens tegen een waardige tegenstander'

Rico Verhoeven kwam afgelopen weekend in actie in het 4 man toernooi van GLORY 77. Voor velen was het geen verrassing dat de koning van het kickboksen dit toernooi won. Volgens sommige fans van tevoren al gelopen wedstrijden.

Hoewel er geen titel op het spel stond, liep de regerend zwaargewicht kampioen Verhoeven nog steeds het risico om verslagen te worden, wat zijn reputatie in gevaar zou brengen. Maar zoals verwacht liep de kampioen zonder echte kleerscheuren tweemaal uit de ring zaterdag.

Vrijwel direct na het toernooi kwamen toekomstige tegenstanders al ten tonele in de gedachten van de fans. Badr Hari als koploper, gevolgd door Benjamin Adegbuyi die eerst genoemde in december nog versloeg. De analisten speculeren er op los en komen met de meest exotische tegenstanders voor Verhoeven.

Tyrone Spong vs Rico Verhoeven

Zelfs vechters die ooit tegen Verhoeven in de ring stonden, vaak al met pensioen zijn. Of overgestapt zijn naar andere vecht disciplines worden genoemd. Andrey Gerasimchuk, Gokhan Saki en nog een paar namen. Maar waar de meeste fans naar uit lijken te kijken is een clash tussen Verhoeven en Tyrone Spong.

Spong wordt als een van de weinig waardige tegenstanders wordt gezien. Ook Verhoeven zelf liet onlangs vallen dat een gevecht met Spong op zijn verlanglijstje zou staan. Op social media lijken de fans er in ieder geval uit. Spong vs Verhoeven zou de wedstrijd zijn om te maken. Spong lijkt het ook wel een goed plan aan een recente Insta story te zien. Waarin hij het idee voor het gevecht deelde.

,,Pfffff zet Rico eens tegen een waardige tegenstander alstublieft. GLORY Kickboxing betaal die man gewoon. The real king of The Ring, Tyrone Spong”, aldus het bericht.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

BREAKING! UFC’er Mike Perry tekent bij Bare Knuckle organisatie BKFC

Mike Perry, UFC-veteraan tekent een multi-fight contract bij BKFC

Rico streeft droom na! ‘Geen idee wanneer ik vecht’

Rico Verhoeven heeft een van de zwaarste gevechten uit zijn carrière achter de rug

‘Rico tegen Jamal 4e gevecht gaat er komen!’ (video)

Er kloppen veel vechters aan die een kans willen tegen Rico

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page