Zet ONE Championship de aanval in op GLORY Kickboxing? Nieuws
Nieuws

Zet ONE Championship de aanval in op GLORY Kickboxing?

Zet ONE Championship de aanval in op GLORY Kickboxing?
Zet ONE Championship de aanval in op GLORY Kickboxing?

Vandaag werd bekend dat een tweetal GLORY kickboksers getekend hebben bij ONE Championship.

Voormalig GLORY Kickboxing Lichtgewicht kampioen Sitthichai Sitsongpeenong tekende een contract bij ONE Championship, evenals de Braziliaanse zwaargewicht Guto Inocente. De laatste werd al vermoedt weg te zijn bij GLORY maar niets was nog officieel bevestigd.

Met de aankoop van Sitthichai en Inocente verstevigd ONE Championship twee gewichtklassen om u tegen te zeggen. Enkele namen die Sitthichai als potentieel tegenstander zal kunnen zien zijn; Giorgio Petrosyan, Petchmorrakot, Samy Sana, Superbon Banchamek, Sittichai, Smokin Jo Nattawut, Yodsanklai, Jamal Yusupov, Sasha Moisa en nog een aantal.

ONE grijpt zijn kans

De voormalig Enfusion kampioen de Turks-Nederlandse Tayfun Ozcan tekende ook recent bij ONE en zal een tegenstander kunnen zijn voor Sitthichai in de vedergewicht divisie. ONE Championship blijft ondanks de corona crisis haar vechter stal uitbreiden en nu dus ook met twee GLORY Kickboksers.

Het is geen geheim dat vorig jaar GLORY kampioen Rico Verhoeven ook in gesprek was met ONE, maar toch GLORY verkoos en tegen Badr Hari de ring in ging. Bronnen melden onze redactie dat de aankomende tijd nog een aantal verrassende aankondigingen vanuit ONE te verwachten zijn, waaronder een bekende vrouwelijke kickbokser.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws