'Zet Badr tegenover Overeem!' Oud UFC-rivaal wil ook graag Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Zet Badr tegenover Overeem!' Oud UFC-rivaal wil ook graag

'Zet Badr tegenover Overeem!' Oud UFC-rivaal wil ook graag

Alistair Overeem moet zijn debuut nog maken bij Glory sinds hij in juni 2021 tekende bij de kickboks organisatie. De vraag is tegen wie, de fans hebben Badr Hari als tegenstander in gedachten. Ook Bigfoot Silva voormalig UFC-vechter ziet het wel zitten en steekt zijn vinger op.

Glory gebruikte haar social media gisteren met de vraag wie niet kan wachten op de terugkeer van Overeem. De fans reageerde gelijk op de vraag en het overgrote deel stelde voor dat Badr wel eens de meest geschikte tegenstander zou kunnen zijn voor Overeem.

Een gevecht met Rico Verhoeven werd ook genoemd, maar de kampioen komt voorlopig niet in actie. Een opvallende naam die zelf reageerde op de Insta pos van Glory en zijn vinger opsteekt is Antonio 'Bigfoot' Silva. De voormalige UFC-vechter is geen vreemde in de Glory ring. De Braziliaan vocht in Oktober 2017 in China tegen Verhoeven maar verloor.

'Zet Badr tegenover Overeem!' Oud UFC-rivaal wil ook graag

Eerder tegen elkaar

Bigfoot Silva vocht bij de UFC ook al eens tegen Overeem en versloeg de Nederlander. Op 2 februari 2013 bij UFC 156 stonden de twee tegenover elkaar. Ondanks dat Bigfoot Silva een aanzienlijke underdog was en de eerste en tweede ronde verloor, won de Braziliaan het gevecht via knock-out in de derde ronde. Dit zou een ultiem wraakgevecht kunnen zijn voor Overeem.

Overigens zijn Overeem en Badr ook geen onbekenden van elkaar in de ring. In 2008 verloor Badr van Overeem op KO tijdens Dynamite 2008 in Saitama, Japan. Badr wreekte dit verlies tijdens de K-1 World Grand Prix 2009 in Yokohama, Japan. Badr won via TKO (2 Knockdowns Regel. red.).

Wanneer Overeem zijn debuut maakt en tegen wie is niet bekend. Ook is niet bekend waar en wanneer Glory een evenement zal hosten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws