'Zet Badr tegenover Overeem!' Oud UFC-rivaal wil ook graag
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Zet Badr tegenover Overeem!’ Oud UFC-rivaal wil ook graag

‘Zet Badr tegenover Overeem!’ Oud UFC-rivaal wil ook graag

'Badr moet tegen Overeem vechten!' Oud UFC-rivaal wil ook wel

Alistair Overeem moet zijn debuut nog maken bij Glory sinds hij in juni 2021 tekende bij de kickboks organisatie. De vraag is tegen wie, de fans hebben Badr Hari als tegenstander in gedachten. Ook Bigfoot Silva voormalig UFC-vechter ziet het wel zitten en steekt zijn vinger op.

Glory gebruikte haar social media gisteren met de vraag wie niet kan wachten op de terugkeer van Overeem. De fans reageerde gelijk op de vraag en het overgrote deel stelde voor dat Badr wel eens de meest geschikte tegenstander zou kunnen zijn voor Overeem.

Een gevecht met Rico Verhoeven werd ook genoemd, maar de kampioen komt voorlopig niet in actie. Een opvallende naam die zelf reageerde op de Insta pos van Glory en zijn vinger opsteekt is Antonio ‘Bigfoot’ Silva. De voormalige UFC-vechter is geen vreemde in de Glory ring. De Braziliaan vocht in Oktober 2017 in China tegen Verhoeven maar verloor.

Eerder tegen elkaar

Bigfoot Silva vocht bij de UFC ook al eens tegen Overeem en versloeg de Nederlander. Op 2 februari 2013 bij UFC 156 stonden de twee tegenover elkaar. Ondanks dat Bigfoot Silva een aanzienlijke underdog was en de eerste en tweede ronde verloor, won de Braziliaan het gevecht via knock-out in de derde ronde. Dit zou een ultiem wraakgevecht kunnen zijn voor Overeem.

Overigens zijn Overeem en Badr ook geen onbekenden van elkaar in de ring. In 2008 verloor Badr van Overeem op KO tijdens Dynamite 2008 in Saitama, Japan. Badr wreekte dit verlies tijdens de K-1 World Grand Prix 2009 in Yokohama, Japan. Badr won via TKO (2 Knockdowns Regel. red.).

Wanneer Overeem zijn debuut maakt en tegen wie is niet bekend. Ook is niet bekend waar en wanneer Glory een evenement zal hosten.

Bekijk ook

Rematch: McGregor zegt ja tegen Mayweather bokswedstrijd

Rematch! McGregor zegt ‘JA’ tegen Mayweather bokswedstrijd

Conor McGregor en Floyd Mayweather zullen voor de tweede keer met elkaar de boksring instappen.

Het is aan! Fury bevestigt gevecht tegen Jake Paul voor augustus

Het is aan! Fury bevestigt gevecht tegen Jake Paul voor augustus

Jake Paul heeft het dan eindelijk voor elkaar een bokser van formaat tegenover zich te zien.

Vechtbaas voor Jake Paul vs Nate Diaz gevecht: 'spannend en interessant'

Vechtbaas voor Jake Paul vs Nate Diaz gevecht: ‘spannend en interessant’

We zullen hem een gevecht bezorgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page