Zaterdag online kickboksen kijken het kan hier, WFL is terug – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Zaterdag online kickboksen kijken het kan hier, WFL is terug

Zaterdag online kickboksen kijken het kan hier, WFL is terug

WFL heeft zaterdag 14 april een top kickboks evenement op de planning staan. De Nederlandse organisatie van topvechter Melvin Manhoef brengt een aantal topgevechten die je online kunt bekijken.

Na de succesvolle eerste editie op 3 april staat komende zaterdag april de tweede editie van de WFL Competition gepland. Wederom staan er alleen maar spetterende partijen op het programma. Zo zal Chouaza Tulis het gaan opnemen tegen Adnane Abdelghani, Zahid Zairov vs Brahim Boukerch, Bowie Zonneveld (Glory) vs Rhydel Vogelenzang.

Kijk met korting

Ook de veelbesproken herkansing tussen Mike Frenken vs Mitchell Lammers en nog veel meer staat op het programma. De avond wordt bekroond met de Clash tussen niemand minder dan Kevin Hessling vs Mitch Kuijpers, kortom een bomvol programma die je niet mag missen.

Het evenement start om 19:30 en is online te bekijken, de normale prijs voor de stream is € 9,95. Echter met de Kortingscode: VECHTSPORTINFO krijgen onze bezoekers € 2,- korting. Wil je dus meekijken vul de code in op www.wflstream.com. Een kaartje kopen kan nu al.

Bekijk ook

Nordine Mahieddine onder vleugels ex-trainer Badr Hari

Nordine Mahieddine, Glory zwaargewicht is toegevoegd aan het team van toptrainer Said El Badaoui

Afgedankte UFC’er Sanchez niet welkom bij Bellator MMA

Diego Sanchez zijn dagen in het MMA-vechten lijken te zijn geteld.

IDIOTEN: ‘Floyd, Paul, DILDO Danis en alle andere zijn circus artiesten’

Michael Bisping heeft geen goed woord over voor Floyd Mayweather, Logan en Jake Paul, Dillon Danis en alle andere 'idioten'

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page