Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Yodsanklai wil Giorgio Petrosyan na winst op Andy Souwer

Yodsanklai wil Giorgio Petrosyan na winst op Andy Souwer

Yodsanklai wil Giorgio Petrosyan na winst op Andy Souwer

Nog vers van zijn overwinning op de Nederlandse kickboks legende Andy, heeft Yodsanklai IWE Fairtex een nieuw slachtoffer op zijn vizier.

Tijdens het debuut van ONE Championship in Japan eind maar van dit jaar, stonden Yodsanklai en Souwer tegenover elkaar. Dit was een rematch die maar liefst 11 jaar op zich had laten wachten. Yodsanklai ging er met de winst vandoor en heeft nu het boegbeeld van ONE, Giorgio Petrosyan op het oog.

LEES OOK > Yodsanklai wint rematch tegen Andy Souwer

Of Yodsanklai lang zal moeten wachten op zijn gewilde gevecht met Petrosyan zal afhangen van de loting van de ONE Super Series vedergewicht World Grand Prix. Samen met zeven andere vechters waaronder Petrosyan zal de Thai hier zelf ook aan mee doen. Ook Souwer is ingeroosterd voor dit toernooi, dus een eventuele derde rematch is ook niet uitgesloten.

Geen MMA-handschoenen maar gewone bokshandschoenen

In een interview met op de ONE Championship website vertelde Yodsanklai dat hij tegen Souwer geen gemakkelijke klus had. Hij Schakelde de Nederlander dan wel uit via een TKO, maar voor de wedstrijd was hij erg nerveus. “Ik was een beetje nerveus maar ook erg opgewonden om eindelijk Andy weer te zien.,” vertelde hij.

“Ik ben opgewonden om Petrosyan onder ogen te komen, want we hebben nog nooit gevochten. Ik hoop hem in het toernooi te ontmoeten. Er zullen gewone handschoenen worden gebruikt, waarvan ik denk dat ze me een klein nadeel opleveren. Als ik Andy weer onder ogen zie, denk ik dat het ook anders zal zijn met de grotere handschoenen,” sluit hij af.

Bekijk ook

Alistair Overeem kan direct aan de slag als bare knuckle bokser

Alistair Overeem kan de ring in bij bare knuckle FC. De blote vuist boks organisatie ...

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten snel weer knokken

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten zo snel mogelijk weer tegen elkaar vechten. UFC Baas ...

Fikse schorsing voor topkickbokser, 4 jaar niet vechten

Artur Kyshenko voormalig Glory kickbokser en AFC Kickboxing Champion in de categorie 81 kg, heeft ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page