Wraakwedstrijd afgezegd! Covid treft ex-Glory kampioen Grigorian Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Wraakwedstrijd afgezegd! Covid treft ex-Glory kampioen Grigorian

Wraakwedstrijd afgezegd! Covid treft ex-Glory kampioen Grigorian

Marat Grigorian zal het 28 januari niet opnemen tegen aartsrivaal Chingiz Allazov in Singapore. De twee stonden geboekt voor semifinale van de ONE Championship vedergewicht Grand Prix.

Slecht nieuws voor al diegenen die ongeduldig zaten te wachten op de trilogie tussen Chingiz Allazov en Grigorian. Laatstgenoemde moest afeggen vanwege een positieve Covid-test. Allazov, 28, zal daarom nog steeds niet de kans krijgen om wraak te nemen op de voormalige GLORY-kampioen die uit het toernooi ligt.

Toernooi gaat door

Grigorian en Allazov stonden in 2013 al twee keer tegenover elkaar, beide ontmoetingen eindigden met een overwinning voor Marat en een No Contest. ONE Championship heeft al een vervanger gevonden voor Grigorian, de Thai Jo Nattawut (lees verder onder video).

Nattawut, 32, was een WBC- en WPMF Muay Thai-wereldkampioen en was ook tweevoudig Lion Fight-kampioen en won de weltergewicht en middengewicht titels. De andere semifinale gaat tussen Sitthichai Sitsongpeenong tegen Davit Kiria.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws