Wijkt GLORY Kickboxing uit naar het buitenland voor Badr vs Benny? Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Wijkt GLORY Kickboxing uit naar het buitenland voor Badr vs Benny?

Wijkt GLORY Kickboxing uit naar het buitenland voor Badr vs Benny?
Wijkt GLORY Kickboxing uit naar het buitenland voor Badr vs Benny?

Donderdag maakte Glory Kickboxing bekend dat er een nieuwe datum is voor GLORY 76: Badr vs Benny. Maar hoe groot is de kans dat het doorgaat.

Deze vraag kwam via social media vrijwel direct naar boven nadat het nieuws naar buiten kwam. GLORY 76: Badr vs Benny werd al twee keer uitgesteld waarvan de laatste keer van 7 november locatie Rotterdam, naar nu bekend is 19 december ergens in Europa?

De oplettende GLORY fan kan zien dat voor het 7 november event werd gemeld dat de locatie ergens in Rotterdam zou zijn. Nu staat bij de details over het event op de site van GLORY 'Europa' vermeld. Dit lijkt er op te duiden dat GLORY geen risico wil nemen en het event eventueel buiten ons land zal laten plaatsvinden.

Niet nog een keer aflasten

"Het evenement vindt plaats in een studio, gesloten voor het publiek en wordt geproduceerd met alleen essentieel personeel aanwezig, "zo meld de vechtsport organisatie in de pers aankondiging. Mochten de huidige coronamaatregelen worden verlengd in december dan zou het buitenland een mogelijkheid kunnen bieden.

De vraag is dan wel welke locatie, vechtsport organisatie Enfusion hield in Duitsland recentelijk een event en met een beperkt publiek. Alhoewel een afgesloten studio zeker een optie is om te organiseren. De hoop onder de fans is dat er niet nogmaals een uitstel komt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws