'Wij willen Badr tegen Hesdy zien vechten!' Onafgemaakte zaken Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Wij willen Badr tegen Hesdy zien vechten!' Onafgemaakte zaken

'Wij willen Badr tegen Hesdy zien vechten!' Onafgemaakte zaken

Hesdy Gerges daagde via social media oud-rivaal en Badr Hari uit. Er kwam zover bekend geen reactie. In februari zal Glory een groots evenement neerzetten met naar gezegd wordt Badr in een van de hoofdrollen.

Tijdens de Ronny & Clyde Podcast kwam naar voren dat een gevecht tussen Badr en Hesdy toch wel eens een knaller zou kunnen zijn. ,,Ik weet niet wie ze in februari tegen Badr zetten", zegt topkickbokser Clyde Van Dams. ,,Maar ik zou toch echt Hesdy tegen Badr willen zien. "

Andere niet interessant

Nog een gevecht tegen Hesdy waarvan de laatste keer dat beide vechters elkaar troffen in een No contest eindigde is ook de wens van veel fans. Het gevecht zou zelfs een herkansing tegen Benny Adegbuyi en Arkadiusz Wrzosek overstijgen. De laatst versloeg Badr via KO in september.

,,Een gevecht tegen Wrzodek is helemaal niet interessant, laat Badr maar tegen Hedy knokken dat belooft vuurwerk", aldus Clyde. Het kan voor Glory nog een uitdaging worden een evenement neer te zetten in verband met de huidige coronamaatregelen, waarvan nu nog niet te zeggen is of deze worden doorgetrokken tot volgend jaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws