Wie wordt de tegenstander van Badr Hari in Ahoy? – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Wie wordt de tegenstander van Badr Hari in Ahoy?

Wie wordt de tegenstander van Badr Hari in Ahoy?

Nog een paar dagen wachten en dan wordt tijdens GLORY 75 welke zaterdag plaatsvindt in Utrecht, de tegenstander van Badr Hari bekend gemaakt.

De terugkeer van de kickboks legende werd groots aangekondigd en uitgemeten in de pers, echter werd een tegenstander niet direct bekend gemaakt. Een slimme marketing zet van GLORY Kickboxing want zonder twijfel zal dit extra kijkers trekken voor het event in Utrecht.

Badr is nog steeds ‘hot’ en dat kan ook niet anders, geliefd en vergruisd maar nog steeds een kracht om rekening mee te houden in de ring. Dat bleek ook wel tijdens zijn clash met GLORY kampioen Rico Verhoeven in december vorig jaar. Deze leerde uit eerste hand hoe het is om tegen Badr in de ring te staan.

Wie o wie

Maar wie zal de volgende zijn die tegen Badr de ring ingaat, speculaties genoeg, Jamal Ben Saddik werd al genoemd, maar ook weer naar achteren geschoven, “nee het zal een vechter zijn die nog geen echte naam heeft gemaakt'” menen sommigen. Maar wie dan. Als je de GLORY zwaargewicht ranking naloopt staan daar een paar namen die in aanmerking kunnen komen.

Antonio Plazibat valt af want deze komt uit dezelfde gym als Badr, trainer Mike Passenier melde al eerder dat hij nooit twee vechters uit zijn eigen stal tegen elkaar zou laten vechten. Plazibat treft overigens Arkadiusz Wrzosek tijdens GLORY 76 Antwerpen welke plaatsvindt op zaterdag 28 maart, dit sluit Wrzosek niet uit als tegenstander van Badr.

Beroemd na gevecht

Als wij verder de zwaargewicht divisie induiken zijn daar Benjamin Adegbuyi en D’ Angelo Marshall, Adegbuyi is veelal sparringpartner van Rico en Marshall verloor tijdens GLORY 71 in november 2019 nog van Adegbuyi. Dan blijven de volgende kickboksers over, Jahfarr Wilnis, Tomas Mozny, Nordine Mahieddine en Junior Tafa.

Tafa lijkt de meest voor de hand liggende kandidaat om tegen Badr de ring in te gaan. Via Twitter melde de vechter op 18 februari dat er snel een aankondiging komt voor zijn volgende gevecht. Ook wordt er gesproken over een tegenstander van buiten GLORY, maar dat lijkt niet waarschijnlijk omdat GLORY beschikt over een goed gevulde stal met zwaargewichten.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page