Wie vechten er op het komende GLORY evenement? Nieuws
Nieuws

Wie vechten er op het komende GLORY evenement?

Wie vechten er op het komende GLORY evenement?

Glory komt binnenkort met de aankondiging van een evenement welke in de zomer plaats zal vinden. Maar wie kunnen we daar verwachten in de ring?

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een komend Glory evenement. De grote vraag is wie er in de kickboksring zullen verschijnen. Er is een wereldtitel vacant en het zal interessant zijn om te zien wie voor dat goud mogen strijden.

De afgelopen evenementen van Glory in december en januari hadden een stevige line-up, namen als Badr Hari en Rico Verhoeven de grote publiekstrekkers gaven acte de présence. Nieuwe talenten werden geïntroduceerd en de formule van een heus zwaargewicht toernooi bleek een groot succes. Maar hoe zal Glory dit kunnen evenaren is de grote vraag.

Wie tegen wie?

De lichtgewicht titel is vacant en normaliter zouden de eerst gerangschikten er voor moeten gaan strijden, in dit geval Josh Jaucey en Tyjani Beztati. Van Jauncey is bekend dat deze om actief te blijven aan een bokswedstrijd zal deelnemen, Beztati heeft voor zover bekend niets in het verschiet. De vraag blijft natuurlijk of Glory de lichtgewicht divisie zal handhaven. De organisatie heeft immers groots ingezet op zwaar en weltergewicht.

Hoe zit het met de zwaargewichten, zullen Badr en Verhoeven gaan strijden met elkaar. Jamal Ben Saddik is voorlopig buiten spel na zijn arrestatie en gevangenneming door de Belgische justitie. In het gunstigste geval de dat de Belg vrijkomt, kan hij dan genoeg voorbereiding treffen voor een titelgevecht tegen Verhoeven.

Dat het in ieder geval groots wordt meldt een woordvoerder van de organisatie onze redactie. Er zullen een aantal verrassingen voorbij komen die het wachten waard zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws