Wie vechten er op het komende GLORY evenement? – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Wie vechten er op het komende GLORY evenement?

Wie vechten er op het komende GLORY evenement?

Wie vechten er op het komende GLORY evenement?

Glory komt binnenkort met de aankondiging van een evenement welke in de zomer plaats zal vinden. Maar wie kunnen we daar verwachten in de ring?

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een komend Glory evenement. De grote vraag is wie er in de kickboksring zullen verschijnen. Er is een wereldtitel vacant en het zal interessant zijn om te zien wie voor dat goud mogen strijden.

De afgelopen evenementen van Glory in december en januari hadden een stevige line-up, namen als Badr Hari en Rico Verhoeven de grote publiekstrekkers gaven acte de présence. Nieuwe talenten werden geïntroduceerd en de formule van een heus zwaargewicht toernooi bleek een groot succes. Maar hoe zal Glory dit kunnen evenaren is de grote vraag.

Wie tegen wie?

De lichtgewicht titel is vacant en normaliter zouden de eerst gerangschikten er voor moeten gaan strijden, in dit geval Josh Jaucey en Tyjani Beztati. Van Jauncey is bekend dat deze om actief te blijven aan een bokswedstrijd zal deelnemen, Beztati heeft voor zover bekend niets in het verschiet. De vraag blijft natuurlijk of Glory de lichtgewicht divisie zal handhaven. De organisatie heeft immers groots ingezet op zwaar en weltergewicht.

Hoe zit het met de zwaargewichten, zullen Badr en Verhoeven gaan strijden met elkaar. Jamal Ben Saddik is voorlopig buiten spel na zijn arrestatie en gevangenneming door de Belgische justitie. In het gunstigste geval de dat de Belg vrijkomt, kan hij dan genoeg voorbereiding treffen voor een titelgevecht tegen Verhoeven.

Dat het in ieder geval groots wordt meldt een woordvoerder van de organisatie onze redactie. Er zullen een aantal verrassingen voorbij komen die het wachten waard zijn.

Bekijk ook

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Surinaamse sloper Rozenstruik 5 juni de UFC-kooi weer in

Het gevecht is voor Rozenstruik die als nummer 6 op de UFC zwaargewicht ranglijst staat zijn tweede dit jaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page