'Wie moet tegen Badr!' Glory zoekt tegenstander Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Wie moet tegen Badr!' Glory zoekt tegenstander

'Wie moet tegen Badr!' Glory zoekt tegenstander

Badr Hari zal in 2022 weer in actie komen bij Glory Kickboxing, de organisatie vroeg vandaag tegen wie de fans de legende graag zien vechten. Badr zelf tagde Arkadiusz Wrzosek, waarvan hij verloor afgelopen september. Hesdy Gerges reageerde zelf en wil graag knokken.

De meningen lopen uiteen in de reacties van de fans, een aantal ziet graag een gevecht met de Pool Arkadiusz Wrzosek; ,,Laat hem vechten tegen de man waar hij het laatst van verloor", is te lezen. Gerges aast op een gevecht met Badr na hun laatste clash in 2018.

Laten we het doen

,,Laatste gevecht was maart 2018. Laten we maart 2022 doen… Voordat we met pensioen gaan, laten we wat rechtzetten. Maar zorg ervoor dat je deze keer mijn lowkicks blokkeert! Laten we gaan! Osu!", aldus Gerges die al eerder Badr uitdaagde.

Ook namen als Gökhan Saki en Rico Verhoeven worden genoemd. Glory maakte recentelijk bekend in februari volgend jaar met een groots evenement te komen. Badr werd daar direct aan gekoppeld, nu Glory een tegenstander zoekt lijkt een optreden van de legende in de ring op de planning te staan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws