Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Wie gaat Ben Saddik vervangen tegen Verhoeven?

Wie gaat Ben Saddik vervangen tegen Verhoeven?

Jamal Ben Saddik zal 30 januari niet vechten tegen Rico Verhoeven om de GLORY wereldtitel. Vanavond kwam naar buiten via MMA DNA dat Ben Saddik afgezegd heeft door een blessure.

GLORY zelf heeft het uitvallen van Ben Saddik ten tijde van schrijven nog niet bevestigd. Met de afzegging van de Marokkaans-Belgische vechter rijst de vraag wie er zal invallen.

Invaller

Intern zal er bij GLORY flink worden overlegd wie er zou kunnen opstaan om tegen Verhoeven te vechten. Namen die de revue zouden kunnen passeren vanuit de organisatie zelf zijn zwaargewichten, Levi Rigters en Tarik Khbabez als het aankomt op nieuwe aanwinsten. Rigters won in december nog het GLORY vierman toernooi.

Er zijn nog meer namen zoals een Antonio Plazibat of een D’Angelo Marshall. Khbabez staat ingepland tegen Plazibat op het komende event. Maar wellicht dat een gevecht tegen de kampioen een optie is.

Wie o wie

Dan is er nog een vechter die al jaren zijn zinnen heeft gezet op een gevecht met Verhoeven. Hesdy Gerges, die tijdens de persconferentie in december 2019, na het gevecht tussen Verhoeven en Badr Hari, de confrontatie opzocht met de kampioen.

Na een flinke woordenwisseling tussen de twee en video’s van Gerges die daarna regelmatig volgde op Instagram. Lieten zien dat Gerges voor een gevecht in is. Aangenomen wordt dat GLORY morgen een nieuwe tegenstander aankondigt voor Verhoeven. Of dat het hele gevecht geschrapt wordt.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

4 wereldtitels en record voor Amerikaanse boksster Shields (video)

Claressa Shields de Amerikaanse boks ster pakte gisteravond maar liefst 4 wereldtitels en zet daarmee ...

‘Ik heb je kapot geslagen’: Rivaal McGregor compleet uit zijn dak

Nate Diaz een oude rivaal van UFC-ster Conor McGregor, Nate Diaz, is flink uit zijn ...

Alistair Overeem kan direct aan de slag als bare knuckle bokser

Alistair Overeem kan de ring in bij bare knuckle FC. De blote vuist boks organisatie ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page