WFL voegt topvechters toe aan Final 16 toernooi 2019 Nieuws
Nieuws

WFL voegt topvechters toe aan Final 16 toernooi 2019

WFL voegt topvechters toe aan Final 16 toernooi 2019
WFL voegt topvechters toe aan Final 16 toernooi 2019

De WFL maakte vandaag via Facebook bekende dat er een aantal vechters zijn toegevoeg aan het Final 16 toernooi wat in 2019 gehouden gaat worden in Hoofddorp. Gevochten wordt er in de 77Kg klasse en het event vindt in april plaats.

De organisatie meld dat Kevin Hesling, Delano Holman, Arno van de Lugt en Samir Kasiroui zin toegevoegd aan de line up. Eerder werd al bekend gemaakt dat Jay Overmeer, Marco Pique, Darryl Sichtman, Mark Trijsburg, Maximo Suarez en Seginio Kanters deel zouden nemen.

WFL organiseert jaarlijks meerdere toernooien in Nederland die onder andere in het Topsport Centrum Almere worden gehouden. Maar ook Hoofddorp, de thuis basis van de WFL is vaak de locatie van top gevechten.

Baars vs Haddaoui

Afgelopen week poste WFL een teaser over een eventuele rematch tussen Jorina Baars en Anissa Haddaoui. Beide dames zouden eerder dit jaar tegenover elkaar staan in Almere, maar door een blessure van Haddaoui viel deze partij in het water.

Ook werkt WFL samen met lokale organisatoren en worden WFL vechters ingezet op gezamenlijke toernooien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws