WFL Kickboksen: Darryl Sichtman, 'ik ga de titel afpakken van Jay Overmeer' Nieuws
Nieuws

WFL Kickboksen: Darryl Sichtman, 'ik ga de titel afpakken van Jay Overmeer'

WFL Kickboksen: Darryl Sichtman, 'ik ga de titel afpakken van Jay Overmeer'
WFL Kickboksen: Darryl Sichtman, 'ik ga de titel afpakken van Jay Overmeer'

Op 17 februari 2019 staat het WFL toernooi in Almere op het programma. Er staan een groot aantal top gevechten gepland zoals de rematch tussen Darryl Sichtman en Jay Overmeer, waar Sichtman zijn eerder verloren titel terug wil claimen.

"Ik ben klaar voor de partij", zegt Darryl Sichtman desgevraagd aan onze redactie. "Mijn voorbereiding op deze partij is al in volle gang, ik ben van plan om deze partij op mijn naam te zetten en de titel van Overmeer terug te claimen. "

Sichtman traint bij de befaamde Lucien Carbin waar een aantal grote namen trainen zoals UFC-veteraan James MCSweeney die onlangs in Duitsland tijdens een kickboks wedstrijd Danyo Ilunga (o.a. GLORY) versloeg.

 WFL FINAL 8 – 70KG toernooi

Acht van de beste vechters uit de WFL 70KG divisie zullen het op één avond tegen elkaar opnemen. Ook zal er een 4-Mans -95KG toernooi plaatsvinden met o.a. een gevecht tussen Brian Douwes en Raymon Bonte.

LEES OOK: James McSweeney geeft Danyo Ilunga een lesje Nederlands kickboksen

In de vorige ontmoeting ging Overeem er met de winst vandoor en kroonde zichzelf hiermee tot de huidige WFL 77KG Kampioen. Sichtman heeft voor een kans op deze rematch een lange weg af moeten leggen door tijdens een kwalificatie toernooi op één avond van twee tegenstanders te winnen.

Sichtman heeft zijn zinnen gezet op de partij en kijkt er naar uit 2019 met een knaller te beginnen. 'Ik ga met de titel naar huis, ik wil voor niets minder gaan. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws