Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / WFL FINAL 8: Acht vechters strijden om de titel in februari

WFL FINAL 8: Acht vechters strijden om de titel in februari

WFL FINAL 8: Acht vechters strijden om de titel in februari

Op zondag 17 Februari 2019 barst het spektakel weer los tijdens WFL FINAL 8 in het Topsportcentrum Almere. Acht van de beste vechters zullen het op één avond tegen elkaar opnemen.

Februari 2019 lijkt misschien nog even ver weg maar de WFL heeft alvast een top toernooi op het rooster staan. De organisatie heeft acht van haar beste vechters gematched in een achtman toernooi (70KG), waarvan één er met de winst en de titel naar huis zal gaan.

Om deze prestigieuze titel mee naar huis te kunnen nemen, moet er maar liefst drie keer gewonnen worden op éen avond. Een loodzware beproeving voor lichaam en geest.

Rematch

Naast dit toernooi zal er ook een vierman -95KG toernooi plaatsvinden waar onder andere Brian Douwes en Raymon Bonte aan deel zullen nemen. Niemand minder de WFL Kampioen Jay Overmeer zal zijn titel verdedigen tegen Darryl Sichtman, dit is een rematch tussen beide vechters.

In hun vorige ontmoeting ging Overmeer er met de winst vandoor en kroonde zichzelf hiermee tot de huidige WFL 77KG Kampioen. Sichtman heeft voor een kans op deze hernieuwde ontmoeting een lange weg af moeten leggen, door tijdens een kwalificatie toernooi op een avond van twee tegenstanders te winnen.

 

Bekijk ook

ONE FC baas geeft uitleg over herroepen uitslag kickboks wedstrijd

De beslissing om de uitslag van de kickboks wedstrijd tussen Petchmorrakot Petchyindee en Giorgio Petrosyan teniet te doen, blijft de gemoederen bezig houden.

Kickboksen: ONE Championship’s wedstrijd beleid onder vuur

Er is flink wat commentaar op het wedstrijd beleid van ONE Championship vanuit vechtsport kringen.

GLORY 67: Petchpanomrung verdedigt titel tegen Boynazarov

Vandaag maakte GLORY Kickboxing bekend dat de organisatie haar GLORY 67 event in Orlando Florida zal houden.

REGIO NIEUWS UITGELICHT