Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / WFL FINAL 8: Acht vechters strijden om de titel in februari

WFL FINAL 8: Acht vechters strijden om de titel in februari

WFL FINAL 8: Acht vechters strijden om de titel in februari

Op zondag 17 Februari 2019 barst het spektakel weer los tijdens WFL FINAL 8 in het Topsportcentrum Almere. Acht van de beste vechters zullen het op één avond tegen elkaar opnemen.

Februari 2019 lijkt misschien nog even ver weg maar de WFL heeft alvast een top toernooi op het rooster staan. De organisatie heeft acht van haar beste vechters gematched in een achtman toernooi (70KG), waarvan één er met de winst en de titel naar huis zal gaan.

Om deze prestigieuze titel mee naar huis te kunnen nemen, moet er maar liefst drie keer gewonnen worden op éen avond. Een loodzware beproeving voor lichaam en geest.

Rematch

Naast dit toernooi zal er ook een vierman -95KG toernooi plaatsvinden waar onder andere Brian Douwes en Raymon Bonte aan deel zullen nemen. Niemand minder de WFL Kampioen Jay Overmeer zal zijn titel verdedigen tegen Darryl Sichtman, dit is een rematch tussen beide vechters.

In hun vorige ontmoeting ging Overmeer er met de winst vandoor en kroonde zichzelf hiermee tot de huidige WFL 77KG Kampioen. Sichtman heeft voor een kans op deze hernieuwde ontmoeting een lange weg af moeten leggen, door tijdens een kwalificatie toernooi op een avond van twee tegenstanders te winnen.

 

Bekijk ook

Kickboks clash: Fabio Kwasi treft Bogdan Stoica

Kampioen vs kampioen: Fabio Kwasi treft Bogdan Stoica

Op donderdag 28 februari 2019 tijdens “Oss Fighters 03” wordt het Kampioen tegen kampioen. Die ...

Radeloze kickbokser smeekt Bellator: “laat mij vechten”

Dat kickboksers smeken om te mogen vechten is niet een alledaagse gebeurtenis. Dat zij lief ...

Nederlandse kickboksers in actie op 8-man toernooi Estland

Dit weekend staan twee Nederlandse kickboksers in de ring tijdens een 8-man toernooi in Estland. ...