WFL Final 8: '17 Februari 2019 barst het spektakel weer los' Nieuws
Nieuws

WFL Final 8: '17 Februari 2019 barst het spektakel weer los'

WFL Final 8: '17 Februari 2019 barst het spektakel weer los'
WFL Final 8: '17 Februari 2019 barst het spektakel weer los'

World Fighting League maakte vandaag de datum bekend van haar WFL Final 8 – 70KG Grand Prix. Op zondag 17 Februari 2019 barst het spektakel weer los in het Topsportcentrum Almere.

"Acht van de beste vechters uit de WFL 70KG divisie zullen het op één avond tegen elkaar opnemen. Om deze prestigieuze titel mee naar huis te kunnen nemen, moet er 3 keer gewonnen worden op 1 avond. Een loodzware beproeving voor lichaam en geest. "Kondigde de WFL aan.

Naast het WFL Final 8 – 70KG toernooi zal er ook een 4-Mans -95KG toernooi te zien zijn met o.a. een ware titanenstrijd tussen Brian Douwes en Raymon Bonte. In een rematch zullen de de WFL Kampioen Jay Overmeer en Darryl Sichtman strijden om de titel die in handen is van Overmeer..

Zware taak

In hun vorige ontmoeting ging Overmeer er met de winst vandoor en kroonde zichzelf hiermee tot de huidige WFL 77KG Kampioen. Sichtman heeft voor een kans op deze rematch een lange weg af moeten leggen, door tijdens een kwalificatie toernooi op één avond van twee tegenstanders te winnen.

Naar de rematch tussen Overmeer en Sichtman is lang uitgekeken, de WFL biedt met haar event in februari een avondvullend programma. De komende periode wordt de rest van de matchmaking bekend gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws