Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven krijgt eigen fan dag Nieuws
Nieuws

Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven krijgt eigen fan dag

Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven krijgt eigen fan dag
Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven krijgt eigen fan dag

Rico Verhoeven is een van de boegbeelden van de vechtsporten in Nederland. De meervoudig wereldkampioen kickboksen bij GLORY, BNer en toekomstig filmster krijgt zijn eigen fan dag,

"Altijd al een dag in mijn schoenen hebben willen staan? Dat kan! Op Zaterdag 1 December vindt de allereerste Rico Verhoeven Fandag plaats in Pathé Leidsche Rijn Utrecht. Een dag waarop ik alle aanwezige fans op een unieke manier meeneem in mijn leven en beschikbaar ben voor vragen en foto’s. " Zo luidt het bericht op het Instagram account van Verhoeven.

Seminars

Dat Verhoeven immens populair is en het kickboksen weer helemaal op de kaart heeft gezet in Nederland is geen geheim. De door Verhoeven's georganiseerde seminars afgelopen jaar waren ook een daverend succes en trokken veel belangstellenden.

Met de fan dag laat Verhoeven zien zeer toegankelijk te zijn voor zijn fans. Wil je er bij zijn dan is haast geboden, de kaart verkoop lijkt snel te gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws