Wedden op Glory kickboksen! Inzetten op Collision 4 vandaag Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Wedden op Glory kickboksen! Inzetten op Collision 4 vandaag

Wedden op Glory kickboksen! Inzetten op Collision 4 vandaag

Voor wedden op Glory moet je bij Jacks zijn, deze legale Nederlandse aanbieder van sportweddenschappen en online casino heeft de beste odds voor jou als fan.

Vandaag vindt het langverwachte Glory Collision 4 event plaats met in de headliner de absolute topper tussen vechtlegendes Badr Hari en Alistair Overeem. Het wordt een derde weerzien na jaren voor de twee topvechters. Niet alleen Badr en Overeem vechten en kan je op inzetten. Ook de andere wedstrijden zijn zeer interessant.

GA HIER NA JACKS OM IN TE ZETTEN >>

De titelstrijd tussen regerend Glory Bantam kampioen Tiffany van Soest die wordt uitgedaagd door Sarah Moussaddak is er een om van te genieten. Van Soest is zwaar favoriet om te winnen en staat met een quote van 1.10 hoog genoteerd. Maar vergis je niet in het jonge hongerige talent Moussaddak, zij zal er alles aan doen Van Soest te ontronnen.

Badr moet winnen

Nog een gevecht om zeker op in te zetten is die tussen Sergej Maslobojev en Tarik Khbabez die vechten om de vacante lichtzwaar titel van Glory. Deze partij staat genoteerd als een van de toppers van de avond. Khbabez staat als underdog in de voorspellingen, maar zal zomaar voor een verrassing kunnen zorgen.

Natuurlijk mogen wij de hoofdpartij niet overslaan tussen Badr en Overeem. De Marokkaans-Nederlandse Badr is ronduit favoriet, maar zal hij na telkens te hebben verloren deze keer blijven staan. K-1 Legende Remy Bonjasky hoopt van wel. Het zou voor het kickboksen het beste zijn volgens ingewijden.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws