Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘We zeiden eerst nee tegen het GLORY 4 man toernooi’

‘We zeiden eerst nee tegen het GLORY 4 man toernooi’

'We zeiden eerst nee tegen GLORY 4 man toernooi'
Levi Rigters (links)

Edwin Van Os top vechtmanager en eigenaar van Enfusion, heeft twee van zijn vechters op het GLORY evenement van 30 januari staan. Levi Rigters en Martin Pacas zullen daar te zien zijn.

In een interview met KickboxingZ, sprak Van Os over het komende GLORY 77 evenement. Ook zijn eigen vechtsport organisatie Enfusion kwam uitvoerig aan bod. Enfusion welke bekend staat om zijn explosieve gevechten gaat ook dit jaar weer met een aantal top events komen.

Over het GLORY 4 man toernooi zegt van Os: ,,In eerste instantie zeiden we nee tegen deze opzet. Na een groepsgesprek met (GLORY-oprichter) Pierre Andurand en (Executive Vice Chairman) Scott Rudmann, besloten we ja te zeggen”, zegt van Os.

Van nee naar een ja

,,De reden waarom we eerst nee zeiden, is dat Levi Rigters een nieuw gezicht is in GLORY en hij zijn beste prestatie wilde leveren. Wat moeilijk is als je niet hebt getraind voor een groot toernooi als dit.” Rigters stond afgelopen december bij GLORY ook al in een 4 man toernooi welke hij won (red.)

Ook zegt van Os dat Rigters een titelgevecht tegen Rico Verhoeven was aangeboden; ,,In eerste instantie zeiden we ja tegen een titelgevecht tegen Rico. Want dat is een kans die je niet kunt weigeren. Later veranderde GLORY het in een 4-man toernooi.”

Groot evenement

Van Os die naast CEO van Enfusion manager (EVO Management) is van enkele topvechters naast Rigters. Maakt met zijn Enfusion organsatie grote stappen. Er zal ook dit jaar veel gebeuren. Er stond een evenement gepland voor 27 februari, maar door de coronapandemie is deze vooruit geschoven,

,,We hebben het uitgesteld tot het laatste weekend van maart maar zelfs dit is onzeker. Natuurlijk weten we dat het tegen die tijd niet meer normaal zal zijn, maar we hopen een publiek van 150 mensen te hebben. Als dit eind maart is toegestaan, gaan we door met de evenementen”, aldus van Os.

Meer lezen KLIK HIER (leestijd 5 minuten)

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Chinese boksreus beland in het ziekenhuis na slopende partij (video)

Zhilei Zhang was niet in staat om te winnen in de grootste fase van zijn ...

‘Ik eet je kinderen op’: Aartsrivaal open voor gevecht met Mike Tyson

Mike Tyson kan het nog wel eens heel druk krijgen de aankomende tijd. Na zijn ...

Legendarische topknokker Yodsanklai stopt ermee ‘geen puf meer’

Yodsanklai Fairtex, Muay Thai-legende kondigt zijn pensioen aan. De topvechter uit Thailand ging in 2017 al eens met pensioen, kwam terug. Maar lijkt nu definitief de bokshandschoenen aan de wilgen te hangen.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page