‘We hebben duidelijk gewonnen’: Manager Glory kampioen spreekt over verlies – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘We hebben duidelijk gewonnen’: Manager Glory kampioen spreekt over verlies

‘We hebben duidelijk gewonnen’: Manager Glory kampioen spreekt over verlies

'We hadden duidelijk gewonnen': Manager Glory kampioen spreekt over verlies

Artem Vakhitov en Alex Pereira vochten vorige maand tijdens GLORY 77 een stevige titelstrijd uit. Er stonden twee titels op het spel de GLORY Lichtzwaargewicht en middengewicht titels. Pereira won maar niet tegen ieders volle overtuiging.

Sinds de strijd tussen Vakhitov en Pereira zijn er veel discussies ontstaan of de winst van de Braziliaan wel terecht was. De manager van Vakhitov, Andrey Busygin, treed via een interview naar buiten en geeft zijn mening over het gevecht en de uitslag. Die volgens de Rus onterecht is toebedeeld aan Pereira.

,,We hadden alle zaken mee, een groot aantal ronden was voor Artem. Natuurlijk is Pereira een gekuchte vechter, maar hij deed niets speciaals in dit gevecht’, zegt Busygin. Die met zijn team het gevecht tot in de puntjes lijkt te hebben geanalyseerd.

Verbazing alom

,,Na de wedstrijd stond ik in de ring om een foto te nemen in de volle overtuiging dat wij hadden gewonnen. Maar de hand van Pereira ging omhoog die net zo verbaasde leek als ikzelf”, aldus Busygin.

Busygin verteld verder dat hij het vreemd vond dat officials niets wilden zeggen over hoe zij de wedstrijd vonden gaan. ,,Het antwoordt wat ik kreeg was ‘ik weet het niet’, dat verbaasde mij. In het interview (onderstaand) geeft Busygin aan wat hem nog meer dwars zit (kijktijd 25 min, Engels ondertiteld. red.)

Bekijk ook

UFC’er Jon Jones: ‘Terugkeer wordt een probleem’

Jon Jones verwacht een zware terugkeer naar de UFC-octagon.

VIDEO: UFC’er breekt PENIS, overal bloed en veel pijn

De UFC vechter is wel wat gewend maar dit was het meest pijnlijkste ooit.

Glory titelkanshebber: ‘September zijn wij aan de beurt’

Op social media was er nogal wat commotie ontstaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page