Voormalig GLORY Kickboxing directeur reageert op situatie Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Voormalig GLORY Kickboxing directeur reageert op situatie

Voormalig GLORY Kickboxing directeur reageert op situatie
Voormalig GLORY Kickboxing directeur reageert op situatie

Website Kickboxing Z nam contact op met de voormalige CEO van GLORY, Jon J. Franklin, om te zien of de oude sportmanager commentaar had op het recente nieuws. Het moederbedrijf van GLORY Kickboxing staat onder curatele.

Afgelopen vrijdag bracht journalist Giovanni Tjin het verhaal dat GLORY Sports International Pte. Limited, het in Singapore gevestigde moederbedrijf van GLORY Kickboxing onder curatele staat. Er gaan geruchten dat het bedrijf schulden heeft in de buurt van 70 miljoen euro. GLORY officials wilde geen commentaar geven op de geruchten.

Franklin, die eerder werkte in professioneel boksen met wijlen promotor Dan Goossen, wordt gecrediteerd voor het helpen herbouwen van GLORY nadat het zijn tv-deal met Spike TV in de Verenigde Staten had verlaten. Met Franklin aan het roer verzekerde GLORY een uitzenddeal met het ESPN-netwerk.

Overstap

In januari 2018 stapte Franklin over van GLORY CEO naar Chief Development Officer toen het bedrijf Marshall Zelaznik in dienst nam. Momenteel leidt hij de World Pro Ski Tour. Franklin heeft niets dan goede wensen voor zijn voormalige collega's in de GLORY-federatie.

"Op dit moment en als een grote Glory-fan wil ik ze alleen maar de allerbeste wensen wensen voor ultiem succes in de toekomst", zegt Franklin tegen Kickboxing Z.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws