Voormalig GLORY Kickboxing directeur reageert op situatie
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Voormalig GLORY Kickboxing directeur reageert op situatie

Voormalig GLORY Kickboxing directeur reageert op situatie

De wereldwijde opmars van Glory kickboxing!
Foto: Glory Jon J Franklin (Midden)

Website Kickboxing Z nam contact op met de voormalige CEO van GLORY, Jon J. Franklin, om te zien of de oude sportmanager commentaar had op het recente nieuws. Het moederbedrijf van GLORY Kickboxing staat onder curatele.

Afgelopen vrijdag bracht journalist Giovanni Tjin het verhaal dat GLORY Sports International Pte. Limited, het in Singapore gevestigde moederbedrijf van GLORY Kickboxing onder curatele staat. Er gaan geruchten dat het bedrijf schulden heeft in de buurt van 70 miljoen euro. GLORY officials wilde geen commentaar geven op de geruchten.

Franklin, die eerder werkte in professioneel boksen met wijlen promotor Dan Goossen, wordt gecrediteerd voor het helpen herbouwen van GLORY nadat het zijn tv-deal met Spike TV in de Verenigde Staten had verlaten. Met Franklin aan het roer verzekerde GLORY een uitzenddeal met het ESPN-netwerk.

Overstap

In januari 2018 stapte Franklin over van GLORY CEO naar Chief Development Officer toen het bedrijf Marshall Zelaznik in dienst nam. Momenteel leidt hij de World Pro Ski Tour. Franklin heeft niets dan goede wensen voor zijn voormalige collega’s in de GLORY-federatie.

“Op dit moment en als een grote Glory-fan wil ik ze alleen maar de allerbeste wensen wensen voor ultiem succes in de toekomst”, zegt Franklin tegen Kickboxing Z.

Bekijk ook

Mikey Garcia ten onder tegen Underdog Sandor Martin

Sandor Martin deed afgelopen nacht wat veel boksfans niet hadden voorwacht.

In 5 sec ‘KO’! Vechter met TURBO stoot omver gemept (video)

Vagab Vagabov is een naam om niet te vergeten.

UFC-Ster McGregor breekt neus bekende DJ! ‘Levensgevaarlijk’

Het ging goed fout

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page