Voormalig GLORY kickbokskampioen Sittichai wil super gevecht -
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Voormalig GLORY kickbokskampioen Sittichai wil super gevecht

Voormalig GLORY kickbokskampioen Sittichai wil super gevecht

Sittichai Sitsongpeenong ONE Championship

Sittichai Sitsongpeenong maakte de overstap van GLORY Kickboxing naar ONE Championship en wil daar een super gevecht.

In een interview op de website van ONE Championship verteld Sittichai tegen welke vechter hij het eerst wil vechten uit de goed gevulde gewichtsklasse waarin hij valt. Sittichai heeft zijn oog vooral laten vallen op Giorgio “The Doctor” Petrosyan. De Italiaan Petrosyan is de ongeslagen kampioen die vorig jaar een miljoen dollar kon bijschrijven op zijn rekening na het winnen van een toernooi bij ONE Championship.

“Sinds ik bij ONE heb getekend, hebben veel fans me in de gaten gehouden en ze willen dat ik met Petrosyan vecht”, zegt Sittichai. ‘Ik heb al tegen veel kickboksers gevochten. Tegen sommige heb ik zo vaak gevochten dat ik me verveelde. Maar tegen Petrosyan heb ik nooit gevochten. Ik volgde hem overal, maar hij lijkt altijd van me weg te lopen! “

Eerst even wennen

Met beide mannen die strijden in ’s werelds grootste vechtsport organisatie, zou een kolossaal super-gevecht eerder dan later kunnen plaatsvinden. Wanneer hij het opneemt tegen de man die velen beschouwen als de grootste kickbokser aller tijden, denkt Sittichai dat hij eerst zal moeten wennen aan zijn nieuwe omgeving. Om een ​​optreden te leveren dat de verwachting waard is.

“De fans hebben veel verwachtingen, waardoor ik veel druk krijg. Er is altijd druk als ik de ring binnenstap, maar nu heb ik nog niet eens gevochten en ik sta al onder druk ”, geeft hij toe. Onder kickboksregels kan ik tegen iedereen vechten. Maar als ik kon kiezen, zou ik eerst een paar opwarmingsgevechten willen voeren. Ik zou me willen aanpassen aan de ring, regels en gewichtscontroles van ONE.

Bekijk ook

Welterusten! Boksdebutant scoort ‘KO’ van het jaar (video)

Antoine Cobb scoorde in zijn eerste prof bokswedstrijd een dikke knock-out.

Tyson Fury’s volgende gevecht in de maak! ‘In maart de ring in’

Eerder deze maand heeft de Brit met succes zijn titel verdedigd tegen Deontay Wilder in hun derde ontmoeting.

UFC-ster McGregor! ‘Probleem is op te lossen’

De vechter heeft niet allen verstand van knokken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page