Voorlopig nog geen GLORY Kickboxing events Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Voorlopig nog geen GLORY Kickboxing events

Voorlopig nog geen GLORY Kickboxing events
Voorlopig nog geen GLORY Kickboxing events

Als wij Cor Hemmers mogen geloven is GLORY Kickboxing nog ver weg van het organiseren van grote events. De situatie omtrent corona zit dit in de weg.

Tijdens een online interview op Facebook zaterdagavond met de WKA, werd er heel kort ingegaan op de situatie waar GLORY Kickboxing zich in bevindt. Hemmers was voorheen Head of Talent Operations bij GLORY.

GLORY Kickboxing fans die wellicht hadden verwacht meer nieuws over de organisatie te vernemen kwamen bedrogen uit. Er werd heel kort ingegaan op de situatie waar GLORY zich nu in bevindt. De organisatie werd onlangs verkocht aan GSUKCO. Waar een van de oorspronkelijke investeerders eigenaar van is.

Er komt niets binnen

Hemmers kon niet meer zeggen dat GLORY slachtoffer is van de coronapandemie. Ook zei hij dat GLORY op zoek is naar een oplossingen om corona proof events te organiseren. Hij melde verder dat er geen revenuen meer binnen komen.

Toch lijkt GLORY nog steeds geld te verdienen aan haar social media. De organisatie is vrij actief met het plaatsen van video's van oude gevechten. Onlangs werd bekend dat GLORY via Facebook flink heeft verdiend aan de views die zij genereren.

Schuldeisers

De recente overname van GLORY werd ter discussie gesteld, onder andere door MMA DNA die een gedegen onderzoek deed. Er zijn in Nederland nog schuldeisers die zitten te wachten om betaald te worden. Met de overname door GSUKCO lijkt dit niet meer te gebeuren.

GSUKCO werd op 14 mei dit jaar opgericht, 15 mei nam de toenmalige CEO Marshall Zelaznik ontslag en 26 mei kregen crediteuren van Glory Sports International een brief van curator AAG uit Singapore met de vraag openstaande posten door te geven.

GLORY events

Afgelopen week kregen vechters een brief waarin werd aangegeven dat GSUKCO de assets had overgenomen. Gevraagd werd om de contracten te eerbiedigen en zich te blijven inzetten zoals men ook voor GLORY deed.

Wanneer de vechters weer in actie komen, en GLORY weer events zal gaan organiseren blijft dus nog onzeker. De nog steeds gaande coronapandemie lijkt daar een grote factor in te zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws