VIDEO: Rico Verhoeven test tegenstander Badri Hari Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

VIDEO: Rico Verhoeven test tegenstander Badri Hari

VIDEO: Rico Verhoeven test tegenstander Badri Hari

Poste GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven al eerder een aantal video's waar de topatleet zijn sixpack danig op de proef gesteld werd, hij stelt Benny Adegbuyi dan ook op de proef. De over en weer training lijkt steeds meer op de Body Challenge van bokskampioen Ryan Garcia te gaan lijken.

Daar komen de klappen

Garcia die menigeen al onder handen heeft genomen, zette een trend door wie het maar wilde kennis te laten maken met zijn stootkracht. Nu de clash tussen Badr Hari en Benny Adegbuyi er aan zit te komen op 7 november, wordt deze danig op de proef gesteld. Adegbuyi wordt aangeduid als de underdog, maar lijkt zijn lichaam te scherpen voor wat komen gaat..

In de gym samen met Rico Verhoeven wordt een dan ook hard getraind. Stel je voor, je hebt een bonk spieren tegenover je die jouw buikspieren op de proef stelt, in dit geval de koning van het kickboksen. Hoelang zou jij blijven staan? Adegbuyi lijkt het aan te kunnen, hoe zal het hem vergaan tegen Badr?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws