VIDEO: Kickboks kampioen Tayfun, Ik wil Petrosyan en Grigorian Nieuws
Nieuws

VIDEO: Kickboks kampioen Tayfun, Ik wil Petrosyan en Grigorian

VIDEO: Kickboks kampioen Tayfun, Ik wil Petrosyan en Grigorian

Hij regeert al geruime tijd als kampioen bij een van de grootste kickboks organisaties Enfusion, Tayfun Ozcan. Hij heeft echter zijn zinnen gezet op twee collega kampioenen Giorgio Petrosyan en Marat Grigorian.

Afgelopen zondag won Petrosyan maar liefst 1 miljoen dollar met het verslaan van de Samy Sana tijdens het 100 ste event van ONE Championship in Japan. GLORY Kickboks kampioen Grigorian ging afgelopen zaterdag met de winst naar huis in Dusseldorf met het verslaan van super talent Tyjani Beztati.

Zondag liet Tayfun al van zich horen in een exclusief gesprek met onze redactie, waar hij duidelijk maakte Grigorian, die zijn titel prolongeerde van zijn troon te willen stoten. Kickboks liefhebbers praten al langer over een cross-over gevecht tussen Tayfun en Grigorian. In wat zeker een van de meest spectaculaire botsingen zal kunnen zijn.

Waar wij vechten maakt niets uit

Via een opgenomen video tijdens de persconferentie afgelopen zondag voor het AFO Enfusion Event in Antwerpen, maakte Tayfun meer dan duidelijk dat hij beide kampioen tegenover zich wil zien. "Het maakt niet uit waar een eventueel gevecht gehouden wordt, bij Enfusion, GLORY of ONE ik daag jullie uit, "zegt Tayfun.

Tayfun staat dan wel onder contract bij Enfusion maar is vrij om te vechten bij elke andere concurrerende vechtsport organisatie. Wie van beide eerst zal toehappen zal hopelijk binnenkort bekent worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws