VIDEO | Ben Saddik over tegenstander Tafa: 'ik ga hem pijn doen' Nieuws
Nieuws

VIDEO | Ben Saddik over tegenstander Tafa: 'ik ga hem pijn doen'

VIDEO | Ben Saddik over tegenstander Tafa: 'ik ga hem pijn doen'
VIDEO | Ben Saddik over tegenstander Tafa: 'ik ga hem pijn doen'

Zelfverzekerd stapte de Australier Junior Tafa af op Jamal "The Goliath" Ben Saddik, tijdens de loting gisteravond van het GLORY 62 zwaargewicht toernooi wat gehouden wordt op 8 december in Rotterdam Ahoy.

Het langverwachte toernooi wat bestaat uit de beste zwaargewichten van GLORY, bracht gisteren al een heel klein beetje vuurwerk. Hiervoor zorgde Jamal Ben Saddik en Junior Tafa. Daar waar de overige vechters elkaar vriendelijk benaderden, leek de vijandigheid tussen Ben Saddik en Tafa op te bloeien.

Tijdens de stare down vroeg Ben Saddik dan ook aan Tafa of hij geen spijt had dat hij hem had uitgekozen, waarop Tafa antwoordde; "ik koos jou en ben voor niemand bang. " Ook de trainer van Ben Sadik Nick Hemmers was ietwat verbaast dat Tafa zijn protegee verkoos boven de andere vechters.

Niet te stoppen

Tijdens het video interview wat wij hadden met Hemmers en Ben Saddik na de loting, waren beiden zeer duidelijk, Jamal gaat met de winst naar huis en niemand kan hem stoppen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws