Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Video Ismael Lazaar: ‘Mijn tegenstander is een aardige jongen die kan vechten’

Video Ismael Lazaar: ‘Mijn tegenstander is een aardige jongen die kan vechten’

Tijdens Enfusion Oberhausen werd Ismael Lazaar geinterviewd over zijn aankomende deelname aan het MAS Fight toernooi in 10 november in Macau. Hij zal dan na een lange afwezigheid de ring betreden tegen MMA legende Mark Godbeer.

Lazaar is in Nederland voor maar liefst vier jaar geschorst , een straf die in veler ogen te zwaar was uitgevallen. De straf werd opgelegd doordat Lazaar een verboden middel zou hebben gebruikt voor zijn wedstrijd tegen Rico Verhoeven op GLORY 41.

Er ontstond een hele controverse en Lazaar ging in beroep, echter zonder gevolg. Het ISR bleef halsstarrig in haar oordeel. Echter kondigde men vorig week aan dat Lazaar de ring weer in gaat en wel in Macau bij MAS Fight.

Nieuw vecht concept

Deze nieuwe organisatie heeft een concept waarmee me maar liefst 9 minuten in de ring staat, en men enkel kan winnen op knock-out. Een uitdaging die Lazaar niet uit de weg gaat. Tijdens Enfusion Oberhausen vorige weekend werd Lazaar geïnterviewd over zijn aanstaande partij.

De immer goedlachse kickbokser vertelde over hoe hij bij MAS Fight terecht kwam. Zijn tegenstander is overigens niet zomaar iemand. Hij treft de MMA vechter Mark Godbeer die een flink track record heeft bij onder ander de UFC en Bellator.

Godbeer is een aardige jongen

Op de vraag wat Lazaar van zijn tegenstander vindt zegt hij; “Het is een leuke jongen die kan vechten”. Echter is zijn tegenstander meer dan een aardige jongen, het zal geen dan ook geen gemakkelijke klus voor Lazaar worden tegen Godbeer, zo voorspellen ingewijden.

Overigens vindt Lazaar de 9 minuten vechten in de ring niet zwaar, dat deze een goede conditie vereist mag duidelijk zijn. Echter staat Lazaar bekend om zijn doorzetting vermogen, en heeft hij laten zien niet zomaar op te geven. Het kan nog wel eens erg spannend worden in Macau.

 

Bekijk ook

Donovan Wisse toegevoegd aan GLORY 64 Strasbourg

Hij stond niet gepland om te vechten, echter maakte GLORY Kickboxing vandaag officieel bekend, dat ...

Nederlandse kickboksers in actie tijdens Big Game 3 Bochum

Het Big Game 3 kickboks gala in het Duitse Bochum welke plaats zal vinden op ...

Kickboks clash: Fabio Kwasi treft Bogdan Stoica

Kampioen vs kampioen: Fabio Kwasi treft Bogdan Stoica

Op donderdag 28 februari 2019 tijdens “Oss Fighters 03” wordt het Kampioen tegen kampioen. Die ...