Video Ismael Lazaar: 'Mijn tegenstander is een aardige jongen die kan vechten' Nieuws
Nieuws

Video Ismael Lazaar: 'Mijn tegenstander is een aardige jongen die kan vechten'

Video Ismael Lazaar: 'Mijn tegenstander is een aardige jongen die kan vechten'

Lazaar is in Nederland voor maar liefst vier jaar geschorst , een straf die in veler ogen te zwaar was uitgevallen. De straf werd opgelegd doordat Lazaar een verboden middel zou hebben gebruikt voor zijn wedstrijd tegen Rico Verhoeven op GLORY 41.

Er ontstond een hele controverse en Lazaar ging in beroep, echter zonder gevolg. Het ISR bleef halsstarrig in haar oordeel. Echter kondigde men vorig week aan dat Lazaar de ring weer in gaat en wel in Macau bij MAS Fight.

Nieuw vecht concept

Deze nieuwe organisatie heeft een concept waarmee me maar liefst 9 minuten in de ring staat, en men enkel kan winnen op knock-out. Een uitdaging die Lazaar niet uit de weg gaat. Tijdens Enfusion Oberhausen vorige weekend werd Lazaar geïnterviewd over zijn aanstaande partij.

De immer goedlachse kickbokser vertelde over hoe hij bij MAS Fight terecht kwam. Zijn tegenstander is overigens niet zomaar iemand. Hij treft de MMA vechter Mark Godbeer die een flink track record heeft bij onder ander de UFC en Bellator.

Godbeer is een aardige jongen

Op de vraag wat Lazaar van zijn tegenstander vindt zegt hij; “Het is een leuke jongen die kan vechten”. Echter is zijn tegenstander meer dan een aardige jongen, het zal geen dan ook geen gemakkelijke klus voor Lazaar worden tegen Godbeer, zo voorspellen ingewijden.

Overigens vindt Lazaar de 9 minuten vechten in de ring niet zwaar, dat deze een goede conditie vereist mag duidelijk zijn. Echter staat Lazaar bekend om zijn doorzetting vermogen, en heeft hij laten zien niet zomaar op te geven. Het kan nog wel eens erg spannend worden in Macau.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws