Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / VIDEO | Ertuğrul Bayrak: ‘Ik was zenuwachtig voor mijn eerste gevecht bij GLORY’

VIDEO | Ertuğrul Bayrak: ‘Ik was zenuwachtig voor mijn eerste gevecht bij GLORY’

Tijdens GLORY 62 in Rotterdam Ahoy maakte Ertuğrul Bayrak zijn debuut bij de grootste kickboks organisatie ter wereld. Wij spraken hem over zijn eerste wedstrijd voor de organisatie en meer.

De sympathieke Bayrak spraken wij na zijn training bij El Otmani Gym. “Ik was best wel zenuwachtig voor mijn gevecht bij GLORY, ” antwoord Bayrak op de vraag hoe hij zijn eerste gevecht bij de organisatie beleefde.

“Dit was ook te merken in de kleedkamer, het is toch even wat anders om voor een groot publiek in het spotlicht te staan, ” vervolgt hij. Bayrak slaagde er in om Donovan Wisse te verslaan en hiermee zijn debuut met succes af te sluiten.

Veel aandacht

Op de vraag wat het verschil is om voor zo’n grote vechtport organisatie te vechten antwoord Bayrak, “je krijgt veel media aandacht en men begeleid je goed. ” Benieuwd wat de sympathieke vechter nog meer te vertellen heeft, bekijk dan onderstaande video.

Bekijk ook

Alistair Overeem kan direct aan de slag als bare knuckle bokser

Alistair Overeem kan de ring in bij bare knuckle FC. De blote vuist boks organisatie ...

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten snel weer knokken

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten zo snel mogelijk weer tegen elkaar vechten. UFC Baas ...

Fikse schorsing voor topkickbokser, 4 jaar niet vechten

Artur Kyshenko voormalig Glory kickbokser en AFC Kickboxing Champion in de categorie 81 kg, heeft ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page