Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Video | Bizar: Muay Thai bokser krijgt ‘tegenstander en scheidsrechter’ knock-out

Video | Bizar: Muay Thai bokser krijgt ‘tegenstander en scheidsrechter’ knock-out

Video | Bizar: Muay Thai bokser krijgt 'tegenstander en scheidsrechter' knock-out

De Muay Thai bokswedstrijd tussen Gou Dakui en Super X Sitsontidech afgelopen zaterdag kreeg wel een heel verrassend einde. Dakui schopte per ongeluk de scheidsrechter die na zijn tegenstander knock-out ging.

Men voorspelde al een knock-outoverwinning voor de Chinese opvallende Gou Dakui op de Max Muay Thai-kaart van zaterdag maar nam deze erg lekkterlijk.

Echter, tijdens de afwerking van zijn tegenstander in de touwen, verpletterde Gou per ongeluk het gezicht van de scheidsrechter met een trap naar het hoofd, waardoor deze op het canvas crashte.

Einde

Na enige aanvankelijke verwarring beëindigde een andere scheidsrechter het gevecht nadat hij had vastgesteld dat Super X, die op zijn knieën was gezakt, niet verder kon.

Deze overwinning duwde Gou’s record naar 21-9. In zijn voorgaande partij onder de Max Muay Thai-vlag scoorde hij ook al een tweede ronde knock-out overwinning.

Bekijk ook

Kickboksen: Luis Tavares in actie tijdens GLORY 66 Parijs

Het ziet er naar uit dat de vechtkaart voor GLORY 66 Parijs een aantal Nederlandse top kickboksers zal herbergen.

ONE FC Kickboksen: Tarik Khbabez treft Anderson Silva

De Marokkaans-Nederlandse zwaargewicht kickbokser Tarik Khbabez zal op 15 juni in Shanghai de ring in gaan.

ONE FC Wereldkampioen kickboksen Regian Eersel terug in Nederland

Regian Eersel zette een top prestatie neer in Singapore vrijdag 17 mei, door kickboks legende Nieky Holzken te verslaan.

REGIO NIEUWS UITGELICHT