VIDEO: Badr Hari gaat Rico Verhoeven slopen Nieuws
Nieuws

VIDEO: Badr Hari gaat Rico Verhoeven slopen

VIDEO: Badr Hari gaat Rico Verhoeven slopen
VIDEO: Badr Hari gaat Rico Verhoeven slopen

Veel kickboks fans kijken met spanning uit naar de komende rematch tussen Rico Verhoeven en Badr Hari.

In de aanloop van het gevecht komen van beide vechters foto's, video's en boodschappen naar buiten die laten zien dat de kickboksers zich tot in de puntjes klaar stomen voor 21 december, wanneer zij elkaar treffen in het Gelredome te Arnhem.

Deze foto's en video's worden massaal gedeeld op social media, een betere marketing machine kan je haast niet bedenken, de fans helpen dan ook graag mee om het gevecht te promoten.

Oorlogsgeluiden

Badr plaatste zaterdag een video met de titel waar niets aan het toeval lijkt te worden overgelaten, in de video zien wij Badr trainen met zijn nieuwe trainer/coach. De reacties waren niet van de lucht, een meest gehoorde is "Badr Hari gaat Rico Verhoeven slopen. "

De trappen en stoten die Badr uitdeelt klinken als kanonslagen in het oor. Dit beloofd wat voor de rematch want ook Verhoeven traint op een vergelijkbare manier. Een ding is zeker het Gelredome zal op zijn kop staan aan het einde van dit jaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws