Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / VIDEO: Badr Hari gaat Rico Verhoeven slopen

VIDEO: Badr Hari gaat Rico Verhoeven slopen

Badr Hari gaat Rico Verhoeven slopen

Veel kickboks fans kijken met spanning uit naar de komende rematch tussen Rico Verhoeven en Badr Hari.

In de aanloop van het gevecht komen van beide vechters foto’s, video’s en boodschappen naar buiten die laten zien dat de kickboksers zich tot in de puntjes klaar stomen voor 21 december, wanneer zij elkaar treffen in het Gelredome te Arnhem.

Deze foto’s en video’s worden massaal gedeeld op social media, een betere marketing machine kan je haast niet bedenken, de fans helpen dan ook graag mee om het gevecht te promoten.

Oorlogsgeluiden

Badr plaatste zaterdag een video met de titel waar niets aan het toeval lijkt te worden overgelaten, in de video zien wij Badr trainen met zijn nieuwe trainer/coach. De reacties waren niet van de lucht, een meest gehoorde is “Badr Hari gaat Rico Verhoeven slopen. “

De trappen en stoten die Badr uitdeelt klinken als kanonslagen in het oor. Dit beloofd wat voor de rematch want ook Verhoeven traint op een vergelijkbare manier. Een ding is zeker het Gelredome zal op zijn kop staan aan het einde van dit jaar.

Bekijk ook

Top kickbokser Ismael Londt maakt super comeback (video)

Hij keerde zaterdagavond terug na een langdurige afwezigheid, kickboks gigant Ismael Londt en met succes. ...

Marat Grigorian behoudt GLORY wereldtitel in China

Tijdens het GLORY 73 event in Shenzhen China verdedigde Marat Grigorian voor de tweede keer binnen korte tijd met succes zijn lichtgewicht GLORY wereldtitel tegen Elvis Gashi.

GELANCEERD: Kickbokser beland op jury tafel (video)

Dat was een gevaarlijke actie