Verbazing: Nog 'niets' bekend rondom GLORY 68 event Nieuws
Nieuws

Verbazing: Nog 'niets' bekend rondom GLORY 68 event

Verbazing: Nog 'niets' bekend rondom GLORY 68 event
Verbazing: Nog 'niets' bekend rondom GLORY 68 event

Afgelopen vrijdagnacht vond GLORY Kickboxing's 67e event plaats in Orlando, Florida.

Het was een event vol met knallende kickboks partijen zoals gewend van GLORY, naar verwachting zou het volgende event GLORY 68 aangekondigd moeten worden, maar niets van dat.

Op social media was de verbazing dan ook groot dat er niets werd aangekondigd. Daar waar normaliter GLORY haar volgende event na het aflopen van het voorgaande bekend maakt is er radio stilte. Kris Dekker die editor is bij Veronica die de GLORY events uitzendt, sprak dan ook zijn zorgen uit.

Niets aan de hand

Het is al eerder voorgekomen dit jaar dat GLORY later haar volgende event iets later bekend maakte. Dekkers zegt hier dan ook over: "GLORY 67 staat in de boeken, maar er is niets aangekondigd over een mogelijke GLORY 68. Nogal verontrustend als je het mij vraagt ."

ZIE OOK>> Marshall verslaat Wilnis tijdens GLORY 67 Orlando

Je zou haast denken dat Veronica (Talpa) op de hoogte zou zijn van een volgend event, maar niets van dat. Of de kickboks fans zich echt ongerust moeten maken valt te bezien, met de aankomende zomer vakantie zal het volgende GLORY event wellicht in september plaatsvinden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws