Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Verbazing: Nog ‘niets’ bekend rondom GLORY 68 event

Verbazing: Nog ‘niets’ bekend rondom GLORY 68 event

Verbazing: Nog niets bekend rondom GLORY 68 event

Afgelopen vrijdagnacht vond GLORY Kickboxing’s 67e event plaats in Orlando, Florida.

Het was een event vol met knallende kickboks partijen zoals gewend van GLORY, naar verwachting zou het volgende event GLORY 68 aangekondigd moeten worden, maar niets van dat.

Op social media was de verbazing dan ook groot dat er niets werd aangekondigd. Daar waar normaliter GLORY haar volgende event na het aflopen van het voorgaande bekend maakt is er radio stilte. Kris Dekker die editor is bij Veronica die de GLORY events uitzendt, sprak dan ook zijn zorgen uit.

Niets aan de hand

Het is al eerder voorgekomen dit jaar dat GLORY later haar volgende event iets later bekend maakte. Dekkers zegt hier dan ook over: “GLORY 67 staat in de boeken, maar er is niets aangekondigd over een mogelijke GLORY 68. Nogal verontrustend als je het mij vraagt .”

ZIE OOK>> Marshall verslaat Wilnis tijdens GLORY 67 Orlando

Je zou haast denken dat Veronica (Talpa) op de hoogte zou zijn van een volgend event, maar niets van dat. Of de kickboks fans zich echt ongerust moeten maken valt te bezien, met de aankomende zomer vakantie zal het volgende GLORY event wellicht in september plaatsvinden.

Bekijk ook

Kickbokslegende Jerome Le Banner trapt Rus knock-out (video)

De Franse kickbokslegende Jerome "Geronimo" Le Banner kwam zondag 15 december in actie tijdens de Tatneft Cup Finals in Kazan, Rusland.

Docuserie kickbokslegende Badr Hari smaakt naar meer

Zaterdag werd de docuserie over Badr Hari gelanceerd op Videoland

COLLISION 2 RICO VS BADR: Wie vecht hoe laat, tijden en meer

Alles wat je weten moeten over Collision 2 Rico vs Badr