TOPPER: Steun voor voormalig GLORY Kickboxing manager
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / TOPPER: Steun voor voormalig GLORY Kickboxing manager

TOPPER: Steun voor voormalig GLORY Kickboxing manager

Woensdag werd bekend dat een de belangrijkste mensen achter de schermen bij GLORY Kickboxing, Rachid Lamalam vertrokken is bij de organisatie.
Rachid Lamalam (Rechts midden) Foto met dank aan Faril Jafar

Woensdag werd bekend dat een van de belangrijkste mensen achter de schermen bij GLORY Kickboxing, Rachid Lamalam vertrokken is bij de organisatie.

Rachid Lamalam, die als Manager Global Event Operations bij GLORY Kickboxing veel zaken onder zijn hoede had wordt geroemd om zijn inzet. Bekende namen uit de vechtsport bekennen dan ook steun aan Lamalam.

“Wanneer je het hebt over klasse apart? Dan heb je het vaak over top atleten die iets extra’s hebben. Deze gaan de geschiedenis is als legendes. Hoewel deze mooie expliciete uitdrukking tegenwoordig overal voor word gebruikt, vind ik het nog steeds een krachtig woord'” zegt kickbokslegende Andy Souwer.

De basis van alle legendes

“Legendes hebben altijd ruggensteuntjes aan den grondslag want niemand kan alles alleen, dat zijn dan weer de mythes. De verhalen. De mysterieuze onbekende. Maar deze man heeft bijna voor elke legende aan den grondslag gestaan. “

Weliswaar niet als trainer, manager, of ceo van een organisatie of iets dergelijks. Maar hij bezorgde, voor je het podium betrad, je het gevoel van een ware gladiator kreeg die zijn opwachting maakte naar het colosseum. Net ff anders dan andere. “

Een hart onder de riem

“Regelde, hij belde, maakte ruzie als de vechter niet snel genoeg werd geholpen, ging voor je door het vuur als het nodig was. Rachid Lamalam een uit 1000, nee das niet waar. Je bent one of a kind. Succes met je volgende stap. Dit is geen verlies maar een wijze boodschap! Go on bro!”

Niet alleen Souwer steekt Lamalam een hart onder de riem ook andere notabelen zoal topscheidsrechter Joop Ubeda en toptrainer Daan Korltand van Colosseum Gym spreken hun waardering uit. Hoe GLORY ver gaat in haar nieuwe opzet zonder een top manager als Lamalam is niet bekend.

Bekijk ook

Vrouw in lift slaat viezerik aan puin! 'Handjes thuis'

Vrouw in lift slaat viezerik aan puin! ‘Karate kick’ (video)

We zien een man die klaarblijkelijk eerst aan de vrouw lijkt te ruiken

Vechtlegende Buakaw springt uit vliegtuig! 'Kamikaze actie'

Vechtlegende Buakaw springt uit vliegtuig! ‘Kamikaze actie’

Buakaw Banchamek is een van de meest gevreesde kick en Muaythai vechters ter wereld.

Beruchte UFC'er Mike Perry en Rus Magomed Ismailov slaan erop los bij persconferentie

Beruchte vechter Mike Perry en Rus slaan erop los bij persconferentie (video)

Tijdens een persconferentie voor het REN TV Fight Club-toernooi liep de zaak flink uit de hand

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page