Vechtverbod voor Ben Saddik en Plazibat! 'Geen speciale privileges' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Vechtverbod voor Ben Saddik en Plazibat! 'Geen speciale privileges'

Vechtverbod voor Ben Saddik en Plazibat! 'Geen speciale privileges'

Jamal Ben Saddik en Antonio Plazibat krijgen voorlopig geen gevechten meer aangeboden bij Glory. Eerst zullen de twee teamgenoten tegen elkaar de ring in moeten.

Het ziet er naar uit dat Jamal Ben Saddik en Antonio Plazibat klem zijn gezet door Glory. De twee topvechters kondigde aan niet tegen elkaar te willen vechten op 8 oktober. Scott Rudmann topman van Glory zegt dat Ben Saddik en Plazibat tegen elkaar de ring in moeten. Tot dan zal er aan hen beide voorlopig geen gevecht worden aangeboden.

,,Jammer Jamal Ben Saddik en Antonio Plazibat weigerden met elkaar te vechten. Er is geen gevecht meer voor een van hen in GLORY totdat ze dat gevecht hebben voltooid", schrijft Rudmann op Twitter vandaag.

,,Fans willen die wedstrijd. Vechters van dezelfde sportschool krijgen geen speciale privileges om gevechten bij GLORY te weigeren."

Zowel Ben Saddik als Plazibat gaven eerder deze week hun visie op een gevecht tegen elkaar, wat er alleen in zou zitten als het er een van betekenis zou zijn, zoals een titelgevecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws