Vechtlegende Buakaw verslaat Warats ondanks blessure Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Vechtlegende Buakaw verslaat Warats ondanks blessure

Vechtlegende Buakaw verslaat Warats ondanks blessure

Buakaw Banchamek versloeg gisteren de Wit-Russische Dmitri Warats in Phnom Penh, Cambodja. Tijdens de clash raakte de Thai geblesseerd aan zijn enkel. Toch wist Buakaw de winst te pakken.

De 40-jarige Muay Thai-superster maakte gisteren 6 juli zijn comeback op de World Fight Kun Khmer Series in het Techo Heritage Stadium na drie jaar afwezigheid . Het gevecht vond midden in regenachtig weer plaats. Daardoor was de buitenpodium vloer behoorlijk glad. Welke obstakels creëerde voor zowel Buakaw als Warats.

Na de wedstrijd die gewonnen werd door de Thaise legende vertelde de topvechter dat hij in de wedstrijd zijn enkel blesseerde op de gladde vloer. ,,Een beetje verstuikte enkel", zei Buakaw. ,,Het gladde podium maakte het gevecht niet perfect, maar mijn lichaam is fit op 40-jarige leeftijd. "

Buakaw beloofde dat het comebcak gevecht niet zijn laatste zal zijn. ,,Vanaf nu zijn er nog meer gevechten. Ik vraag de fans om mij te volgen", aldus Banchamek.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws