'Vechten tot de dood'! Glory Kampioen Pereira hoopt op vuurwerk
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Vechten tot de dood’! Glory Kampioen Pereira hoopt op vuurwerk

‘Vechten tot de dood’! Glory Kampioen Pereira hoopt op vuurwerk

'Vechten tot de dood'! Glory Kampioen Pereira hoopt op vuurwerk

Alex Pereira, vervolgt zijn reis in het lichtzwaargewicht bij Glory 78. De voormalige middengewicht kampioen promoveerde naar de interim titel in 2019 en versloeg uiteindelijk Artem Vakhitov voor de onbetwiste titel op Glory 77 afgelopen januari in een gevecht omgeven door controverse.

Een van de beste kickboksers ter wereld, Pereira ademt en leeft kickboksen; ,,Ik begon in 2009, toen ik 21 jaar oud was. Mijn doel was om een ​​betere kwaliteit van leven te krijgen. Ik heb een jaar hard getraind tot mijn debuut als amateur. Daarna won ik veel titels en na drie jaar ging ik naar de profs”, zegt de Braziliaan.

,,In die tijd was mijn belangrijkste doel om te stoppen met drinken, ik dronk toen veel. Deze sport was fundamenteel om mijn leven te veranderen. Na vier jaar lukte het me om nuchter te worden. Toen begon mijn carrière en ik ben nooit meer gestopt.”

Betere tegenstanders

Het gevecht met Vakhitov is een herkansing die vrijwel onmiddellijk werd beslist na hun laatste wedstrijd. ,,Vakhitov verslaan was niet mijn favoriete moment bij Glory. Ik waardeer liever moedigere tegenstanders die in de ring waren om desnoods te vechten tot de dood”, zegt Pereira. ,,Mijn optredens tegen Simon Marcus, Donegi Abena en Jason Wilnis waren bijvoorbeeld veel beter omdat de jongens naar de ring gingen om een ​​show te geven en ze waardeerden mijn overwinningen.”

Wat betreft Vakhitov hoopt Pereira dat deze echt komt om te knokken. ,,Als het aan mij ligt, kunnen alle fans een show vol vechtlust en agressiviteit verwachten. Ik weet zeker dat ze erg tevreden waren. Maar aangezien wij wee verschillende vechters zijn, kan ik niets garanderen. Ik hoop dat kickboksfans en Vakhitov-fans hem deze keer onder druk zullen zetten om echt te vechten”, aldus Pereira.

Bekijk ook

‘Waar zit je?’ McGregor uitgedaagd door oud-rivaal

Waar zit je McNuggets

Dodelijke aanval! ‘Bekende bokser ernstig gewond, vriend overleden’

Ik hoorde geschreeuw. Ze riepen: ‘Een beer!’

Strelka knokker ‘KO’ door de touwen getrapt’ (video)

Strelka is een fenomeen in Rusland

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page